'Aslanlı Baron' Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

'Aslanlı Baron' Hastaneye Kaldırıldı

\'Aslanlı Baron\' Hastaneye Kaldırıldı

İstanbul'da yakalandıktan sonra 65 yıl hapis cezasına çarptırılan, suç örgütü elebaşı Mehmet Selahattin Merih, cezaevinde hastalandı.

10.09.2013 11:31  Güncelleme: 16:31

İstanbul'da 6 yıl önce 'Okyanus' adı verilen operasyonla yakalandıktan sonra bir dizi yargılamanın ardından 65 yıl hapis cezasına çarptırılan, suç örgütü elebaşı Mehmet Selahattin Merih, kaldığı Kandıra 2 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde hastalanması sonucu hastaneye kaldırıldı.

Kaçırdığı varlıklı insanları, villasında beslediği aslanlara atmakla tehdit edip soyduğu ileri sürülen, bu nedenle 'Aslanlı Baron' olarak da adlandırılan Mehmet Selahattin Merih'in, şiddetli karın ağrısından şikayet ettiği ve bu nedenle cezaevi doktorlarının isteğiyle Seka Devlet Hastanesi'ne gönderildiği bildirildi.

Kamuoyunda 'Aslanlı çete' olarak bilinen çetenin elebaşı olduğu gerekçesiyle 65 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılan ve Kandıra 2 Nolu F Tipi Cezaevi'nde bulunan 39 yaşındaki Mehmet Selahattin Merih, dün öğlenden sonra cezaevinde şiddetli karın ağrısı çekmeye başladı. Başvurusu üzerine hasta nakil aracıyla İzmit Seka Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi.

2 SAAT MUAYENE

Nakil sırasında hastane bahçesinde polis ve jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Burada yaklaşık yarım saat kalan Mehmet Selahattin Merih daha sonra mahkumların tedavi edildiği bölüme alındı. Burada da yaklaşık 2 saat muayene edilen Merih, tedavisinin tamamlanmasının ardından yine hasta nakil aracıyla Kandıra 2 Nolu F Tipi Cezaevi'ne götürüldü. Hastalığıyla ilgili ise ayrıntılı açıklama yapılmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Aslanlı Baron' Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement