Atama Kararları - Son Dakika
Güncel

Atama Kararları

Atama Kararları

Aile ve Sosyal Politikalar, İçişleri, Maliye, Kültür ve Turizm, Milli Eğitim, Milli Savunma, Sağlık ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

16.02.2014 04:44

Aile ve Sosyal Politikalar, İçişleri, Maliye, Kültür ve Turizm, Milli Eğitim, Milli Savunma, Sağlık ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Enver Günenç atandı.

Açık bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşavirliğine Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Süleyman Dinçer, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliğine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Birol Ekici, Mülkiye Müfettişliğine de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doğan Demirdaş getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Kemal Fahir Genç, Maliye Bakanlığı Müşavirliğine de Milli Piyango İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Güllü Torun atandı.

Sağlık Bakanlığı Müşavirliğine ise Adil Zembat getirildi.

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek ile TCDD İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı İsmet Duman da başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.

Öte yandan kararnameyle Birinci Ordu Komutanlığı emrinde bulunan hakim asteğmen İbrahim Darıcı aynı komutanlıkta Askeri Savcı Yardımcılığına, hakim asteğmen Fazıl Toygun Erçetin ise Askeri Hakim Yardımcılığına, Üçüncü Kolordu Komutanlığı emrindeki hakim asteğmen Burak Oran, aynı komutanlıkta Askeri Savcı Yardımcılığına, hakim asteğmen Mehmet Ertong ise Askeri Mahkeme Hakim Yardımcılığına getirildi. - Ankara

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement