Ataşehir, Sanatın ve Sanatçının Yanında - Son Dakika
Güncel

Ataşehir, Sanatın ve Sanatçının Yanında

Ataşehir, Sanatın ve Sanatçının Yanında

Ataşehir Belediyesi, "Cumhuriyet ve Sanat" konulu resim yarışmasına destek vererek, sanatın ve sanatçının yanında olduğunu gösterdi.

31.10.2013 11:09  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ataşehir Belediyesi, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi'nin II. Uluslararası "Cumhuriyet ve Sanat" Sempozyumu kapsamında düzenlendiği "Cumhuriyet ve Sanat" konulu resim yarışmasına destek veriyor.

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi'nin düzenlediği II. Uluslararası "Cumhuriyet ve Sanat" Sempozyumu, 30 Ekim Çarşamba günü Doğuş Üniversitesi Gözaçan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin konseri ile başlayan Sempozyum, birbirinden değerli konuşmacıların görüşlerini belirtmesi ile devam etti. Konuşmacılardan Prof. Dr. Yekta Güngör Özden'in onur konuğu olduğu Sempozyum'da ayrıca, Cumhuriyet ve Sanat" konulu resim yarışmasında ödül kazananlar açıklandı.

Yarışma kapsamında birinciliği Konya Çimento Güzel Sanatlar Lisesi'nden Enes Ali Sadıç, ikinciliği Aydın Yüksel Yalova Lisesi'nden Murtaza Yaman, üçüncülüğü ise Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi'nden Betül Küçükaslan kazandı.

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Nazan Erkmen, yarışmaya verdiği destekten dolayı Ataşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini sundu. Sempozyuma katılan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan da Sempozyum'da yaptığı konuşmada, belediye olarak sanata ve sanatçıya her zaman destek vereceklerinin altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ataşehir, Sanatın ve Sanatçının Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement