Atatürk'ün Kastamonu'ya Gelişiyle Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 91. Yıl Dönümü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Atatürk'ün Kastamonu'ya Gelişiyle Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 91. Yıl Dönümü

22.08.2016 18:11

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Atatürk'ün Kastamonu'ya gelişiyle Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın yapılmasının 91. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Atatürk'ün Kastamonu'ya gelişiyle Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın yapılmasının 91. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Babaş, mesajında, Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın Kastamonu'ya ayrı bir değer kattığını belirtti.

Türk devrimlerinin ilki ve en önemlilerinden Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın Kastamonu'da gerçekleştirilmiş olmasının medeniyetler beşiği kente ayrı bir değer kattığını vurgulayan Babaş, şunları kaydetti:

" 15 Temmuz'daki hain kalkışmayla saldırıya geçen kalleşler, birlik ve beraberliğimizi hedef aldı. İkinci istiklal ve istikbal savaşı verdiğimiz bu süreçte milletimizin iradesinin galip çıkması sonucunda terör örgütlerinin ülkemizdeki saldırıları, haçlı zihniyetinin büyük birliktelikten ne kadar korktuğunu göstermektedir. Atatürk'ün Kastamonu'ya gelişiyle Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın yapılmasının 91. yıl dönümü etkinlikleri birlik ve beraberliğimizin daim olduğunu simgeleyeceğinden önemi bir hayli büyüktür."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk'ün Kastamonu'ya Gelişiyle Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 91. Yıl Dönümü - Son Dakika


Advertisement