Atıl Spor Sahaları Çatalca Gençliğine Kazandırılıyor - Son Dakika
Güncel

Atıl Spor Sahaları Çatalca Gençliğine Kazandırılıyor

Atıl Spor Sahaları Çatalca Gençliğine Kazandırılıyor

Çatalca Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince birçok köyde yapılan halı sahalarla birlikte İBB tarafından yapılan ve İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından onarımı yapılacak Kaleiçi, İhsaniye ve İzzettin sahaları ile çatalca sporda altın yılını yaşayacak.

15.10.2013 20:21  Güncelleme: 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir yıl öncesine kadar köylerde gençlerin sportif faaliyette bulunacağı alanlar çok kısıtlı iken, Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan'ın öncülüğünde Köylere Hizmet Götürme Birliğince köy gençleri için 7 halı saha projesi hazırlandı. Bu sahalardan 5′i tamamlanırken 2′si henüz yapım aşamasında.Köylerde hizmete açılan sahalar sayesinde gençlerin kahvelerden kurtulduğunu ifade eden köy halkı ise bu durumdan son derece memnun.

70 Günde Teslim Edilecek

İhalesi yapılarak çalışmalara başlanacak olan Kaleiçi mahallesi sahası ve İhsaniye sahasının 70 gün içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi bekleniyor. Ayrıca kaymakamlık kaynaklarından alınan bilgilere göre İzzettin mahallesinde bulunan sahanın da ihalesinin yapıldığı ancak, farklı firmaların itirazları üzerine kamu ihale kurumu tarafından konu hakkında inceleme başlatıldığı, kurum tarafından alınacak karar doğrultusunda en yakın zamanda çalışmalara başlanacağı öğrenildi.

İBB ve Spor Müdürlüğüne Teşekkürler

Çatalca'da yapılan yatırımlarla bu yıl spor alanında önemli bir sıçrama yaşanacağını kaydeden Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan: " Çatalca için, gençlerimiz için spor adına yaptığı yatırımlardan ötürü İstanbul Büyükşehir Belediyesine ve İl Spor Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atıl Spor Sahaları Çatalca Gençliğine Kazandırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement