
Atilla Albuyur: " Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluş mücadelesinde ve kuruluşunda, Kuva-i Milliye ruhunun doğuşunda tohumları olan, ulu önder Mustafa kemal Atatürk'ün kurucusu ve genel başkanlığını yaptığı bir parti de siyaset yapmak bir şereftir."
CHP Serdivan İlçe Eğitim Sekreterliğini yürüten ve Parti İçi Eğitmenlik Sertifikası olan İşadamı Atilla Albuyur; düzenlediği basın toplantısıyla CHP Serdivan Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olduğunu açıkladı.
CHP Serdivan'da neleri değiştirecek;
Serdivan'ın çehresini değiştirmek için yola çıktıklarını ifade eden CHP Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Albuyur; "Projelerimizi üretmeye başladık, sunulabilir hale geldiği zaman medya kuruluşları aracılığı ile halkımıza duyuracağız. Belediye başkanlığını almadan önce de faydamız dokunacak, seçimlere kadar gündem belirleyecek, proje üretecek, sorunlara dokunacağız ve bu seçim stratejimiz AKP'li belediyeleri zorda bırakacak ve erteledikleri, görmedikleri, kaçındıkları halkın ihtiyaç ve sorunlarının bir kısmını seçimden önce çözmek zorunda kalacaklar ve bu sebep ile halka faydamız daha seçilmeden hissedilecek. bunu yakın zamanda bir bir açıklayacağımız projelerimizden sonra takip edecek ve göreceksiniz.
biz Serdivan Belediye sarayına değil, halkımızın gönlündeki saraylara talibiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluş mücadelesinde ve kuruluşunda, Kuva-i Milliye ruhunun doğuşunda tohumları olan, ulu önder Mustafa kemal Atatürk'ün kurucusu ve genel başkanlığını yaptığı bir parti de siyaset yapmak bir şereftir. Serdivan ilçesinde delege olmama, yönetime davet edenlere, yönetime alan başkanıma ve değerli parti yöneticilerine, delege ve üyelerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün burada Serdivan Belediye başkanlığı için aday adaylığı açıklaması yapabiliyorsam bunu onlara borçluyum. Artık değişim zamanı, artık iktidar koşusuna hizmet etme zamanı, şimdi CHP zamanı. hep birlikte çalışacak, hep birlikte başaracağız. Halkımızın ve yerel esnafımızın sürece aktif katılımları ile kentsel veya yerel dönüşüm projelerimiz ile çark Sanayi çevresi şehrimizin cazibe ve göz bebeği haline gelecek.
Serdivan ile ilgili projelerimizi twitter' da #chpserdivanbaşlığı altında izleyebilir ve çok yakın zamanda kuracağımız blog site aracılığı ile kendi sorun ve çözüm önerilerini de paylaşabilecekler. Muhtarlıklar gözümüz kulağımız belediyecilik hizmet ve eksikliklerimizin takipçisi ve çözümün bir parçası olacaklar. Serdivan halkının yaşam kalitesini ve çevresini ilgilendiren konular da onlara danışmadan ve onaylarını almadan hiç bir hizmet üretmeyeceğimizi, belediyemiz alanı içinde yapacağımız kalıcı yatırımlar için fikirlerini alacağımızı ve onlara seçme şansı tanıyacağımızı buradan alenen ilan ediyor ve söz veriyoruz.
Son Dakika › Güncel › Atilla Albuyur CHP Serdivan Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.