Autodesk'in Merakla Beklenen Fotoğraf Tasarım Yarışması Başladı - Son Dakika
Güncel

Autodesk'in Merakla Beklenen Fotoğraf Tasarım Yarışması Başladı

Autodesk\'in Merakla Beklenen Fotoğraf Tasarım Yarışması Başladı

Autodesk'in, yirmiyi aşkın ülkeden gençlerin katılımıyla gerçekleştirdiği, "Snap, Style & Share" online fotoğraf yarışması başladı.

25.09.2013 11:53

Autodesk'in, yirmiyi aşkın ülkeden gençlerin katılımıyla gerçekleştirdiği, "Snap, Style & Share" online fotoğraf yarışması başladı. Başvuruların 25 Ekim tarihine kadar devam edeceği yarışmada dereceye giren katılımcılar, cazip ödüllerin yanı sıra tasarımlarının San Francisco'daki Autodesk Gallery'de sergilenmesine de hak kazanacaklar.

3 boyutlu tasarım, mühendislik ve eğlence yazılımlarında dünya lideri Autodesk'in, içindeki yaratıcılığı ortaya çıkarmak isteyen tüm gençler için düzenlediği "Snap, Style & Share" online fotoğraf yarışması başladı. Katılımcıların, çektikleri herhangi bir fotoğrafı, Autodesk'in "Pixlr® Express" uygulamasını kullanarak yeniden tasarlayacakları yarışma, yirmiyi aşkın ülkeden 13-24 yaş arasındaki gençlerin katılımıyla gerçekleşiyor. Autodesk'in olağanüstü tasarımlar yapmaya olanak sağlayan ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamasını kullanacak olan yarışmacılar, fotoğraflarını "öncesi" ve "sonrası" formatında paylaşarak dereceye girme şansı kazanacaklar. Ortak bir platformda toplanan fotoğraflar, dünyanın dört bir yanındaki katılımcılar tarafından online olarak oylanacak ve ardından sanat ve fotoğrafçılık alanlarının uzman isimlerinden oluşan jüri heyeti kazanan isimleri belirleyecek.

Autodesk'in Eğitim Koordinatörü Evren Arın, yarışmayla ilgili olarak, "Snap, Style & Share yarışması, genç fotoğraf meraklılarının Autodesk teknolojisine ücretsiz erişimini sağlayarak, hayal dünyalarını ve tasarım kabiliyetlerini geliştirmelerine ve ileride daha iyi bir dünya yaratmalarına destek olmayı hedefliyor" dedi. En büyük görsel etkiye sahip olan fotoğrafın birinci seçileceğini belirten Arın, "Gençlerimizin bu uluslararası yarışmada yeteneklerini ortaya koyarak fark yaratacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Autodesk'in Merakla Beklenen Fotoğraf Tasarım Yarışması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement