Automechanika'da İnci Akü rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Automechanika'da İnci Akü rüzgarı

Automechanika\'da İnci Akü rüzgarı

Türkiye'nin lider uluslararası otomotiv endüstrisi fuarı Automechanika İstanbul, 7 – 10 Nisan tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

11.04.2016 15:53

Dünya akü devi ile gerçekleştirdiği ortaklıkla global alandaki gücünü pekiştiren İnci GS Yuasa A.Ş., fuarda İnci Akü markalı Start-Stop EFB ve AGM serisi ürünlerini sektör oyuncularıyla buluşturdu.

Her yıl otomotiv yan sanayi sektörünü bir araya getiren Automechanika İstanbul Fuarı, bu yıl da binlerce profesyonel tarafından yoğun ilgi gördü. İnci Holding ve GS Yuasa ortaklığı ile faaliyetlerine devam eden, akü sektörünün öncü ismi İnci GS Yuasa, İnci Akü markasıyla fuarda yer aldı.

Fuarın sektör için önemine değinen İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik, "Türkiye ve Avrupa pazarında değerli bir yeri olan Automechanika İstanbul fuarı, yeni iş fırsatları yaratabilecek kişilerle bir araya gelme olanağı açısından önemli bir etkileşim alanı. Her yıl katılmaya özen gösterdiğimiz fuarda, yurtdışı müşterilerimizle ve distribütörlerimizle buluşma imkanı yakalıyoruz. Automechanika İstanbul fuarının bizim için ayrıca bir önemi de bulunuyor. Fuar vesilesiyle İstanbul'da ağırladığımız yurtdışı distribütörlerimiz için her yıl özel bir yemek organizasyonu düzenleyerek bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Bu organizasyonda, Dünya akü devi GS Yuasa ile iş ortaklığımız sonrasında yurtdışındaki distribütörlerimizle ilk defa bir araya gelerek hedeflerimizi ve yol haritamızı paylaşacağız." dedi.

İnci Akü'nün Start-Stop aküleri fuarda ilgi çekti

Start-Stop sistemli yeni nesil araçlara yönelik uzun ömürlü ve yenilikçi ürünler sunan İnci Akü'nün fuarda sergilediği Start-Stop EFB ve AGM serisi ürünler dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Elbirlik, İnci Akü Start-Stop aküleri için şunları söyledi: ''İnci Akü Start-Stop EFB serimiz, çevre dostu Start-Stop teknolojisine sahip araçlar için özel olarak tasarlanmıştır. 2012 yılında geliştirdiğimiz İnci Akü EFB, standart akülere göre 2,5 kat daha uzun ömürlü ve yüzde 15 daha fazla marş basma gücüne sahiptir. Yeni nesil araçlarda kullanılan geliştirilmiş ısıtma, elektronik eğlence, sürücü destek yardım sistemleri, iç ve dış aydınlatmalar ve benzeri donanımlar sebebiyle ihtiyaç duyulan yüksek enerji gereksinimlerini optimum düzeyde karşılayan İnci Akü Start-Stop EFB, üst segment Start-Stop araçlar için en yeni teknolojilerle donatılmıştır.

Standart akülere göre 3,5 kat daha uzun ömürlü ve yüzde 30 daha fazla marş basma kapasitesine sahip İnci Akü Start-Stop AGM Serisi ise, elektrik üreten frenleme sistemine sahip üst segment Start-Stop araçlar için dizayn edilmiştir."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Automechanika'da İnci Akü rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement