Avcılarda Yeni Yıl Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Avcılarda Yeni Yıl Coşkusu

Avcılarda Yeni Yıl Coşkusu

Avcılarda yeni yıl kutlamaları havuz meydanında yapıldı.

02.01.2013 16:27

Dj Kadir Çetin'in çaldığı güzel şarkılar eşliğinde yeni yıla giren Avcılar Halkının coşkusu görülmeye değerdi. Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, yeni yıla Avcılar Halkı ile birlikte girdi. Havuz meydanında toplanan vatandaşların yeni yılını kutlayan Değirmenci halka mutluluk başarı, barış , sevgi kardeşlik mesajları verdi.

PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI

Değirmenci Belediye'de Personelin yeni yılını da kutladı. Değirmenci, "Güç ve başarı isteği, insanın olduğu her yerde vardır. Sizlerde emin olun başarılısınız. İstanbul'da 39 ilçede en iyi sizlersiniz" dedi.

BARIŞ MESAJI VERDİ

Mustafa Değirmenci Kaya Rama da otelde Balkan Türklerinin Geleneksel Yılbaşı balosunda da katıldı. Eşi Serap Değirmenci ile birlikte yeni yıla giren Değirmenci burada yaptığı konuşmada kardeşlik ve barış mesajları verdi."Değirmenci biz bir bütünüz. Alevisi ile kürdü ile Çerkez'i Laz'ı Soydaşı ile hepimiz kardeşiz. Bizi bölmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. 2013 yılında kardeşliğimizin daha da pekiştiği bir yıl olmasını diliyorum. Hepinizin yeni yılını kutluyorum" dedi.

Balkan Türkleri Derneği Başkanı Hasan Altın ise geleneksel yeni yıl balosuna katılan tüm dostlarına teşekkür etti. Bu anlamda sizlerle birlikte gerçekleştirdiğimiz projelerin altına attığımız imzalarımız da bu kaçınılmaz güç ve başarı isteğimizin bir örneğidir

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avcılarda Yeni Yıl Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement