Avrupa Yetim-Der ve Mustazaflar Cemiyeti Yardım Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Avrupa Yetim-Der ve Mustazaflar Cemiyeti Yardım Dağıttı

Avrupa Yetim-Der ve Mustazaflar Cemiyeti Yardım Dağıttı

Merkezi Almanya'da bulunan Avrupa Yetim-Der ve Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi muhtaç ailelere ortaklaşa hazırladıkları yardım paketlerini dağıttılar.

22.07.2013 10:16

AĞRI – Ramazan ayı münasebeti ile merkezi Almanya'da bulunan Avrupa Yetim-Der ve Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi muhtaç 100 aileye yönelik ortaklaşa yardım paketi dağıttılar. Yardım paketlerini Almanya'dan gelen Avrupa Yetim-Der üyeleri ve Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu üyeleri birlikte dağıttılar.

Mustazaflar Cemiyeti'nin Ağrı'da muhtaç ailelere yönelik çalışmalarının kendilerini sevindirdiğini söyleyen Avrupa Yetim-Der üyesi Halis Polat muhtaç aileler ile iletişim kurmak için kendilerine yardımcı olan Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesine teşekkür etti.

Merkezi Almaya'da bulunan Avrupa Yetim-Der'in 35 temsilciliği bulunan Almanya ve Türkiey'nin de içinde bulunduğu çeşitli ülkelerde yardım çalışmalarının bulunduğunu söyleyen Avrupa Yetim-Der üyesi Halis Polat konuşmasını şöyle sürdürdü," Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesinden Allah razı olsun. Yardım paketi getirdik, önceden tespit etmiş oldukları ailelere ulaştrdılar. Düzenli bir şekilde zorluk çekmeden ortak bir çalışma ile ailelerimize ulaşarak yardım paketlerimizi verdik."

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu Başkanı Suat Nogay ise muhtaç ailelerin yüzünü güldürdüğü için Avrupa Yetim-Der'e ve bu paketlerde katkısı bulunan Ağrı'lı hayırseverlere teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü," Ağrı'lı hayırseverlerimizin de katkıları ile birlikte bugün Avrupa Yetim-Der ile ortaklaşa yardım çalışması yürüttük. Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi ve Avrupa Yetim-Der ile birlikte hazırladığımız 100 adet gıda paketini muhtaç ailelerimize ulaştırdık. Allah Ağrı'lı bu çalışmada emeği geçen herkesten razı olsun. Kardeş derneklerin bu ortaklaşa çalışmaları çok güzel ve inşallah böyle devam eder. Allah-u Teala gayretlerini daim etsin inşallah." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avrupa Yetim-Der ve Mustazaflar Cemiyeti Yardım Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement