Nişanda Hırsızlık Anı Güvenlik Kameralarına Takıldı - Son Dakika
Güncel

Nişanda Hırsızlık Anı Güvenlik Kameralarına Takıldı

Nişanda Hırsızlık Anı Güvenlik Kameralarına Takıldı

Aydın'ın Çine İlçesi'ndeki bir nişanda gelin adayının çantası kimliği belirlenemeyen 11 yaşında küçük bir kız çocuğu tarafında çalındı.

28.04.2015 04:19  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Çine İlçesi'ndeki bir nişanda gelin adayının içinde, telefon, kredi karntları ve bir miktar para bulunan çantası kimliği belirlenemeyen 11 yaşında küçük bir kız çocuk tarafında çalındı.

Olay anı nişanın yapıldığı salonun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Muğla'daki bir özel okulda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Hülya Örnekçi ile organizatör Murat Azizoğlu, geçen 24 Nisan'da, Çine Belediyesi Şeyhler Düğün Salonu'nda düzenlenen nişanla evliliğe giden yolda ilk adımı attı.

Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından çift piste dans etmeye çıktı. Bu sırada nişanlanan genç çiftten Hülya Örnekçi'nin masadaki içinde cep telefonu, kredi kartı ve bir miktar para bulunan çantası çalındı.

Genç kız, dansın ardından tekrar masaya döndüğünde çantasının yerinde olmadığını farkedince, düğün salonun güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Görüntülerden çantanın 10-11 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kız çocuğu olduğu belirlendi.

Kızının en mutlu gününde yaşanan bu olay nedeniyle şaşkınlık içinde olduklarını belirten Orhan Örnekçi, "Neyse ki çanta takı merasiminden önce çalındı. Polise durumu bildirdik. Güvenlik kamerası görüntüleriyle gelip, şikayetçi olmamazı istediler" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nişanda Hırsızlık Anı Güvenlik Kameralarına Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement