Aydın Oğlu Öldü Baba Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Aydın Oğlu Öldü Baba Ağır Yaralandı

Aydın Oğlu Öldü Baba Ağır Yaralandı

Oğlu öldü baba ağır yaralandıAydın'ın Söke İlçesi'ndeki bir kavşakta, TIR'ın çarparak altına aldığı motosikletin sürücüsü 49 yaşındaki Ahmet Uzun ağır yaranırken, oğlu 13 yaşındaki İbrahim Uzun ise yaşamını yitirdi.

19.05.2016 16:27

Oğlu öldü baba ağır yaralandı

Aydın'ın Söke İlçesi'ndeki bir kavşakta, TIR'ın çarparak altına aldığı motosikletin sürücüsü 49 yaşındaki Ahmet Uzun ağır yaranırken, oğlu 13 yaşındaki İbrahim Uzun ise yaşamını yitirdi.

Kaza, bugün saat 12.00 sıralarında, Söke- Kuşadası Karayolu Novada Kavşağı'nda meydana geldi. Arkada oturan oğlu İbrahim Uzun ile Sazlıköy Mahallesi'nden Söke kent merkezine alışverişe giden İbrahim Uzun'un kullandığı 09 JH 050 plakalı motosiklete, kavşakta, Aydın'dan Kuşadası yönüne giden özel bir şirkete ait Ümit Erkat'ın kullandığı 09 UD 784 plakalı TIR, çarparak altına aldı. Her ikisi de kasksız olan motosiklettekilerden İbrahim Uzun, TIR'ın arka tekerleklerinin altında ezilerek kaza yerinde öldü. Baba Ahmet Uzun ise ağır yaralandı. TIR'ın altında yaklaşık 30 metre sürüklenen motosiklet, hurda oldu. Kaza yaptığını fark ederek duran TIR şoförü Erkat'ın ihbarıyla gelen sağlık ekipleri, TIR'ın ön kısmında sıkışan Ahmet Uzun'u kurtardı. Sağlık ekipleri Uzun'u ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Uzun'un durumunun ağır olduğu öğrenildi. İbrahim Uzun'un cenazesi kaza yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Kazayı haber alan baba-oğlun yakınları büyük üzüntü yaşadı. TIR şoförü Erkat, gözaltına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Ahmet Uzun'un eşi ve iki çocuğuyla Sazlıköy Mahallesi yakınlarında bir çiftlikte yatılı çalıştığı belirtildi. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda okulların tatil olmasını fırsat bilerek ortaokul 7'ci sınıf öğrencisi oğlu İbrahim Uzun'u alışverişe çarşıya götürüldüğü öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Oğlu Öldü Baba Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement