Aygün'den Erkoç'a İade-i Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Aygün'den Erkoç'a İade-i Ziyaret

Aygün\'den Erkoç\'a İade-i Ziyaret

Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün Malatya Ticaret Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'a iade-i ziyarette bulundu.

27.03.2012 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyaret sırasında konuşan Aygün, Malatya'da sanayinin gelişiminde Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkısının büyük olduğunu belirterek,"Özelikle Organize Sanayi Bölgelerinde yapılan çalışmalar Malatya'nın kalkınması adına büyük önem taşıyor" ifadesini kullandı.

Göreve başladıktan sonra iade-i ziyaretlere yeni başlayabildiğini ifade eden Aygün, bu ziyaretlerde önceliği iş dünyasını temsil eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'na verdiklerini kaydederek," Malatya'nın kalbi burada atıyor. Ekonomik anlamda önemli bir sivil toplum kuruluşumuz. Organize Sanayi bölgesindeki gelişimde odamızın katkısı büyük" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, İş Dünyası olarak Emniyetin yaptığı çalışmalara her zaman destek olduklarını, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bu birlikteliği sürdüreceklerini ifade etti.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Emniyet Müdürü Aygün, hafta sonunda yapılacak Üniversite Giriş Sınavı ile ilgili olarak her türlü tedbiri aldıklarını da sözlerine ekledi. Aygün bir basın mensubunun yeni hizmet binası ile ilgili sorusuna ise, gerekli çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aygün'den Erkoç'a İade-i Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement