Aynı Kıza Aşık Olan Kişiyi Öldürüp Kaza Süsü Vermiş - Son Dakika
Güncel

Aynı Kıza Aşık Olan Kişiyi Öldürüp Kaza Süsü Vermiş

Aynı Kıza Aşık Olan Kişiyi Öldürüp Kaza Süsü Vermiş

Sivas'ta 2011 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu ölen kişinin, cinayet sonucu öldürüldüğü ortaya çıktı.

06.06.2013 19:28  Güncelleme: 10:22

Jandarmanın yaptığı araştırma sonucu yakalanan şüpheli tutuklandı.

2011 yılı Ağustos ayında, uçuruma yuvarlanan otomobilde sürücü ölmüştü. Olay kayıtlara trafik kazası olarak geçti. Ancak olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri kazadan şüphelenerek incelemeyi derinleştirdi. Yapılan araştırmalar sonunda olayın kaza değil cinayet olduğu ortaya çıktı. Jandarmanın yaptığı araştırma sonunda ölen kişinin sevgilisi ile ilişki yaşadığı iddia edilen şahıs tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Yapılan araştırmada Tokat'a bağlı bir köyde yaşayan şüphelinin aynı köyden olan kız ile aralarında gönül ilişkisi yaşadığı tespit edildi. Bu ilişki devam ederken kızın, Tokat'ın Reşadiye ilçesinde yaşayan biriyle de görüşmeye başladığı ortaya çıktı. Bu ilişki üçgeni bir müddet devam etti. Ölen kişi, olaydan önce, şüphekli ile konuşmak için köye gitti. İkili köyde bir müddet konuştuktan sonra aralarında tartışma çıktı. Bunun üzerine adamn kendisine ait araca binerek köyden ayrıldı. Kısa süre sonra jandarmaya bir otomobilin uçuruma yuvarlandığı ihbarı ulaştı.

Doğanşar İlçesi Ekinciler Köyü Burnakkırığı Tepe bölgesine giden ekipler uçuruma yuvarlanmış otomobili buldu. Olay yerine gelen Jandarma Komutanlığı ekipleri sürücünün cansız bedenini ve aracını uçurumdan çıkardı. Bölgede inceleme yapan jandarma ekipleri sürücünün öldüğü kazadan şüphelenip araştırmaya başladı. Bunun üzerine Mehmet İlhan'ın cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda İlhan'ın av tüfeği ile başından vurulduğu ortaya çıkınca soruşturma genişletildi. Jandarma ekipleri ölen kişinin cep telefonu ile yaptığı görüşmeleri belirleyerek, en son görüştüğü kişileri teknik takibe aldı. Bu kişileri 2 yıl boyunca takip eden jandarma ekipleri titiz bir çalışmanın sonunda cinayet şüphelisini belirledi. İstanbul'da taşındığı ve kız ile nikahsız yaşadığı belirlenen şüpheliyi yakalamak için ekipler harekete geçti. Tespit edilen adrese yapılan baskın sonucu şüpheli ve birlikte yaşadığı kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Sivas'a götürülerek sorgulandı. Jandarmada şüphelinin suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Jandarmadaki sorgu işlemlerinin ardından iki kişi, Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Sorgulama işleminin ardından çıkarıldığı mahkeme şüpheli tutukladı. Birlikte yaşadığı ve 9 aylık bebeği bulunan kişi ise serbest bırakıldı. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aynı Kıza Aşık Olan Kişiyi Öldürüp Kaza Süsü Vermiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement