Ayşe Tolga'nın Kızı Can Yael'in Doğum Gününde Ünlüler Geçidi - Son Dakika
Güncel

Ayşe Tolga'nın Kızı Can Yael'in Doğum Gününde Ünlüler Geçidi

Ayşe Tolga\'nın Kızı Can Yael\'in Doğum Gününde Ünlüler Geçidi

Ayşe Tolga, 5 yaşına giren kızı Can Yael'in doğum gününü Trump Alışveriş Merkezi'ndeki çocuk şehri KidzMondo'da yakın dostlarıyla birlikte kutladı.

09.02.2015 08:54  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birçok ünlü ismin çocuklarıyla geldiği doğum günü partisine Halit Ergenç oğlu Ali'yle, Ahu Yağtu oğlu Kemal'le ve Deniz Akkaya kızı Ayşe ile katıldı.

"Seksenler" dizisinin sevilen oyuncusu Ayşe Tolga, kızı Can Yael'in 5. yaş gününü Trump Alışveriş Merkezi'nde yer alan çocuk şehri KidzMondo'da renkli bir partiyle kutladı. Doğum günü partisine birçok ünlü isim de çocuklarıyla birlikte katıldı. Ahu Yağtu, Halit Ergenç, Deniz Akkaya, Pınar Tezcan, Özge Uzun ve Romina Özipek'in yanı sıra Ayşe Tolga'nın yakın dostu Eylem Şenkal da davetliler arasındaydı.

Prenses Aurora "Can Yael"

En sevdiği masal kahramanı ve annesinin doğum günü hediyesi olan "Prenses Aurora"nın kostümüyle oldukça sevimli gözüken Can Yael, annesiyle birlikte Angry Birds temalı doğum günü pastasını kesti. Ardından bebeklikten beri yakın arkadaş olduğu Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe ve Bergüzar Korel – Halit Ergenç çiftinin çocukları Ali'ye kendi elleriyle pastasının üzerindeki şekerleri yedirdi.

Ali ile Can bebeklikten beri çok yakınlar…

Halit Ergenç, oğluyla katıldığı doğum günü partisinde "Ali ve Can bebeklikten beri çok yakınlar, umarım dostlukları uzun yıllar devam eder" dedi. Ergenç, Ali'nin her çocuk gibi şu an her şeyle ilgilendiğini ama ileride asıl yeteneklerinin ortaya çıkacağına inandıklarını söyledi.

Heyecanlı Kemal

Annesi Ahu Yağtu ile doğum günü partisine gelen Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal, heyecanlı ve hareketli haliyle partiye neşe kattı. Ahu Yağtu "Henüz Kemal'in hangi mesleğe yatkınlığı olduğunu bilmiyoruz ama bugün KidzMondo'da arkadaşlarıyla birlikte deneyerek öğrenecek" dedi.

3 Silahşörler

Ayşe Tolga, kızı Can Yael'i ortalarına alarak yakın dostları Deniz Akkaya ve Eylem Şenkal ile selfie çekmeyi de ihmal etmedi. Parti boyunca kızı Ayşe ve Can Yael'in fotoğraflarını çeken Deniz Akkaya çocuklarının yakın arkadaş olmalarından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

KidzMondo'da parti odasında doğum günü pastasını üfleyen Can Yael ve arkadaşları, ardından çocuk şehrinde yer alan meslekleri deneyimledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayşe Tolga'nın Kızı Can Yael'in Doğum Gününde Ünlüler Geçidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement