Aysun Kılınç'tan Semt Pazarlarına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Aysun Kılınç'tan Semt Pazarlarına Ziyaret

Aysun Kılınç\'tan Semt Pazarlarına Ziyaret

Başiskele Belediye Başkan Adayı Av. Aysun Kılınç seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

07.02.2014 12:22  Güncelleme: 12:26

Başiskele Belediye Başkan Adayı Av. Aysun Kılınç seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kılınç, sırasıyla Yuvacık, Yeniköy ve Kullar'da semt pazarlarını ziyaret ederek esnafın derdini dinledi, projelerini paylaştı.

"Büyüyen Başiskele, güvenilir, güçlü ve candan liderine kavuşuyor" sloganı ile yola çıkan CHP Başiskele teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Av. Aysun Kılınç, durmak bilmiyor. Kılınç, Yuvacık, Yeniköy, Kullar semt pazarlarını ziyaret ederek pazarcı esnafının dertlerini dinleyip çözüm için kendi projelerini paylaştı.

PAZARCI ESNAFTAN KILINÇ'A SICAK KARŞILAMA

Aysun Kılınç semt pazarlarını tek tek dolaşarak esnafla bir araya geldi. Kılınç, esnafın sıkıntılarını dinleyerek çözüm önerilerini de paylaştı. Ziyaret sırasında semt pazarlarında esnaf tarafından ilgiyle karşılanan Kılınç samimi bir hava yarattı. Mütevazı ve anaç tavırlarıyla dikkat çeken Kılınç, esnafla bol bol sohbet etti.Seçim çalışmaları sırasında karşılaştığı AKPli Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a da seçim broşürünü veren Aysun Kılınç seçimin ilçe halkı için hayırlı olması dileklerini iletti. İki adayın birbirlerine başarı dileğinde bulunması da ilçede dostane bir seçim süreci yürütüldüğünü gözler önüne serdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aysun Kılınç'tan Semt Pazarlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement