Aysun ve Ali Kocatepe'den Ocak Ayında İçinizi Isıtacak Şarkılar - Son Dakika
Güncel

Aysun ve Ali Kocatepe'den Ocak Ayında İçinizi Isıtacak Şarkılar

Aysun ve Ali Kocatepe\'den Ocak Ayında İçinizi Isıtacak Şarkılar

Kocatepe çifti, 17 Ocak Cuma akşamı saat 22.00 ile 01.00 saatleri arasında dinleyicilerini çok özel ve sımsıcak şarkılarla ağırlıyor.

08.01.2014 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pera Palace Hotel Jumeirah, İlham Gencer, Önder Bali, Gökhan Abur, Kürşat Başar Dörtlüsü, Neco ile Kargalar Kafeste'den sonra Aysun - Ali Kocatepe ile Ocak ayında da müzik ziyafetine devam ediyor. Kocatepe çifti, 17 Ocak Cuma akşamı saat 22.00 ile 01.00 saatleri arasında dinleyicilerini çok özel ve sımsıcak şarkılarla ağırlıyor.

Pera Palace Hotel Jumeirah, müzikseverlerin buluşma noktası olarak da bilinen Orient Bar'da, Aysun - Ali Kocatepe ve orkestrasını ağırlıyor. "Aşk Tadında Rüya Gibi Şarkılar" isimli repertuarıyla dinleyenlere 17 Ocak Cuma günü sımsıcak bir müzik ziyafeti sunacak olan orkestrada kuyruklu piyano ve klavye başında Özkan Turgay, gitarda Derşan Doğan, kemanda ise Ezgi Ünlü yer alıyor.

Türk bestecisi, söz yazarı, yorumcu ve müzik yazarı olarak şimdiye kadar çok sayıda esere imza atmış olan, yaptığı besteler çeşitli sanatçılar tarafından seslendirilmiş olan Ali Kocatepe'nin, eşi Aysun Kocatepe ile 17 Ocak Cuma akşamı Pera Palace Hotel Jumeirah Orient Bar'da seslendireceği "Aşk Tadında Rüya Gibi Şarkılar", Ocak ayında kapısını müziğe aralamak isteyenlerin ilk durağı oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aysun ve Ali Kocatepe'den Ocak Ayında İçinizi Isıtacak Şarkılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement