Baba Amigo, Kızı Kaleci, Amca Kulüp Başkanı - Son Dakika
Güncel

Baba Amigo, Kızı Kaleci, Amca Kulüp Başkanı

Baba Amigo, Kızı Kaleci, Amca Kulüp Başkanı

Üçüncü Lig 1'inci Grup takımı Batman Petrolspor'un amigosu Mehmet Gülsever'in öğrenci olan kızı Kader, kadın futbol takımının kalesini koruyor, amca Reşat Gülsever ise 20 yıldır Yeşiltepespor'un başkanlığını yapıyor.

03.02.2015 11:55

Üçüncü Lig 1'inci Grup takımı Batman Petrolspor'un amigosu Mehmet Gülsever'in öğrenci olan kızı Kader, kadın futbol takımının kalesini koruyor, amca Reşat Gülsever ise 20 yıldır Yeşiltepespor'un başkanlığını yapıyor.

Batman Petrolspor'un 59 yaşındaki amigosu Mehmet Gülsever'in kardeşi Reşat, Batman 1'inci Amatör kümede mücadele eden Yeşiltepespor başkanlığını yıllardır kimseye bırakmıyor. Mehmet Gülsever'in 17 yaşındaki kızı Kader ise 3'üncü Lig 8'inci Grup"ta mücadele veren 1955 Batman Belediyespor kadın futbol takımının file bekçiliğini yapıyor. Mehmet Gülsever, ailece futbol tutkunu olduklarını belirterek şöyle konuştu:

"Kardeşim Reşat, uzun süre formasını giydiği Yeşiltepespor'a başkan oldu, bu görevini 20 yıldır sürdürüyor. Ayrıca ortanca kardeşim Hamza'da uzun yıllar Batman Belediyespor kalesini korudu. Ailemizde futbol tutkusu bir başkadır. Ailece futbolla kalkıp yatıyoruz. Ben tribünlerde, kardeşim yönetimde, kızım ise sahada mücadele veriyor. Kızımın başarısını Milli Takım'a taşıyacağına inanıyorum."

Kulüp Başkanı Reşat Gülsever'de futbolun ailelerinde bir tutku olduğunu vurgularken şunları söyledi:

"Ağabeylerimin futbola ilgisi beni de yeşil sahalara çekti. Hem formasını giydiğim, hem de başkanlığını keyifle sürdürdüğüm Yeşiltepespor, Batman amatör futboluna katkısı büyüktür. Amatör maçlara renk katan Yeşiltepespor'u kısıtlı imkanlarla da olsa 1'inci Amatör Küme'de tutmaya çalışıyoruz."

Lise öğrencisi Kader ise geçen sezon kurulan 1955 Batman Belediyespor kadın futbol takımının kalesini koruduğunu anlatırken hedefinin milli takım olduğunu belirtti, şöyle konuştu:

"Futbola okullararası turnuvalarda başladım. Batman Fatih Lisesi öğrencisiyim. Yetenekli olduğum için kaleciliği tercih ettim. Kendime bayan kaleci Solo'yu ve erkek kaleci olarak Fenerbahçeli Volkan Demirel'i örnek alıyorum."

- Batman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baba Amigo, Kızı Kaleci, Amca Kulüp Başkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement