Babalar Gününde Mezarlıklar Doldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Babalar Gününde Mezarlıklar Doldu

18.06.2017 16:07

Babalar gününde mezarlıklar dolduGAZİANTEP - Gaziantep'te babalar günü'nde, ölen babalarının kabrini ziyaret etmek isteyen vatandaşlar mezarlıkları doldurdu.

Babalar gününde mezarlıklar doldu

GAZİANTEP - Gaziantep'te babalar günü'nde, ölen babalarının kabrini ziyaret etmek isteyen vatandaşlar mezarlıkları doldurdu.

Gaziantep'te vatandaşlar, Ramazan ayına denk gelen Babalar Günü'nde aşırı sıcaklara rağmen mezarlıklara ziyaret etti. Mezarlara su döken vatandaşlar, ölmüş babaları için dualar etti. Kimi vatandaşlar, ilk defa babalarından ayrı bir gün kutlarken kimileri ise yıllardır babasından ayrı Babalar Günü ve bayram geçirdiklerini kaydetti.

Buruk bir babalar günü kutladıklarını belirten vatandaşlar, "Böyle anlamlı güzel bir günde babamız yanımızda değil çok üzülüyoruz ve içimiz çok buruk. Evimizin direği yok ne kadar zaman geçerse geçsin yoklukları hep belli olacak" dedi.

Mezarlarda dua eden evlatlar, başta kendi babaları olmak üzere mezarda bulunan tüm babalar için de dua etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Babalar Gününde Mezarlıklar Doldu - Son Dakika


Advertisement