BABASI VE KARDEŞİNİN ARDINDAN KENDİSİ SOBADAN SIZAN GAZDAN ÖLDÜ - Son Dakika
Güncel

BABASI VE KARDEŞİNİN ARDINDAN KENDİSİ SOBADAN SIZAN GAZDAN ÖLDÜ

NEVŞEHİR Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Şengül (54), sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenip öldü.

01.12.2021 15:27  Güncelleme: 16:25

NEVŞEHİR Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Şengül (54), sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenip öldü. Şengül'ün 18 yıl önce babası, 1 yıl önce de avukat kardeşinin karbonmonoksit gazından yaşamlarını yitirdiği öğrenildi.

Olay, dün gece saatlerinde Demirkuyu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Eşinden ayrı yalnız yaşadığı belirtilen 3 çocuk babası Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Şengül'den haber alamayan yakınları eve geldi. Kapıyı kırarak içeri giren yakınları, Şengül'ü oturma odasında hareketsiz buldu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Şengül'ün sobadan sızan karbonmonoksit gazından yaşamını yitirdiği belirlendi. İlçede gübre bayiliği yaptığı belirtilen Şengül'ün cenazesi otopsi işlemleri için devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Kemal Şengül'ün 18 yıl önce babası Seyit Şengül'ün 1 yıl önce ise avukat kardeşi Köksal Şengül'ün sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle hayatını kaybettikleri öğrenildi.

BABASI VE KARDEŞİNİN YANINDA TOPRAĞA VERİLECEK

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Şengül (54), yarın babası ve kardeşinin kabrinin yanında toprağa verilecek. Derinkuyu ilçesinde yaşayan Kemal Şengül'ün kuzeni Uğur Şengül, 'Geçmişte Seyit amcam da aynı bu evde, soba zehirlenmesinden vefat etmişti. Kemal abim de pazartesi akşam saatlerinde evine gelmiş. Biz dün akşam farkına vardık. O da soba zehirlenmesinden vefat etti. Avukat olan kardeşi Köksal'ın petrol istasyonu vardı. O da orada soba zehirlenmesinden vefat etmişti 'diye konuştu.

Hayatını kaybeden Kemal Şengül'ün arkadaşı İsmail Kuşçu ise, 'Kemal Şengül'ün babasıyla kardeşi de soba zehirlenmesinden vefat etmişti. Bu da aynı kaderi paylaştı. Onu da babasıyla kardeşinin yanına defnedeceğiz' dedi.

BABASI VE KARDEŞİNİN ARDINDAN KENDİSİ SOBADAN SIZAN GAZDAN ÖLDÜ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BABASI VE KARDEŞİNİN ARDINDAN KENDİSİ SOBADAN SIZAN GAZDAN ÖLDÜ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement