Bağış, 20. Akbank Caz Festivali'nin Açılışına Katıldı İstanbul Bağış, 20. Akbank Caz Festivali'nin Açılışına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bağış, 20. Akbank Caz Festivali'nin Açılışına Katıldı İstanbul Bağış, 20. Akbank Caz Festivali'nin Açılışına Katıldı

Bağış, 20. Akbank Caz Festivali\'nin Açılışına Katıldı
İstanbul Bağış, 20. Akbank Caz Festivali\'nin Açılışına Katıldı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 20. Akbank Caz Festivali'nin Açılış Kokteyline Katıldı. Sabancı Center'da Gerçekleşen Kokteyle Egemen Bağış ve Eşi Beyhan Bağış'ın Yanı Sıra Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, Ağaoğlu İnşaat'ın Sahibi Ali İbrahim Ağaoğlu, Doğan Yayın Holding Yayın Danışmanı ve İksv Yönetin Kurulu Üyesi Nuri Çolakoğlu, Mehmet Ali Birand, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Türk-amerikan İş Konseyi'nin (taik) Başkanı ve Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (tüsiad) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Dinçer,eşi Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabanci Dinçer ile Pekçok Davetli de Katıldı.

22.09.2010 23:40

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 20. Akbank Caz Festivali'nin açılış kokteyline katıldı. Sabancı Center'da gerçekleşen kokteyle Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış'ın yanı sıra Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, Ağaoğlu İnşaat'ın sahibi Ali İbrahim Ağaoğlu, Doğan Yayın Holding Yayın Danışmanı ve İKSV Yönetin Kurulu Üyesi Nuri Çolakoğlu, Mehmet Ali Birand, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Türk-Amerikan İş Konseyi'nin (TAİK) Başkanı ve Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Dinçer,eşi Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabanci Dinçer ile pekçok davetli de katıldı.

AÇILIŞI COUNT BASIE ORKESTRASI YAPTI

Akbank 20. Caz Festivali, Amerikalı ünlü orkestra şefi Count Basie'nin kurduğu ve 17 kez Grammy'e layık görülen The Count Basie Orchestra ile başladı. Festival, bu yıl 23 Eylül- 12 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve dünyanın ünlü caz orkestralarının yanında Türk cazının temsilcilerini de seyirciyle buluşturacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağış, 20. Akbank Caz Festivali'nin Açılışına Katıldı İstanbul Bağış, 20. Akbank Caz Festivali'nin Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement