Bakan Çelik : Zincir Halkasını Koparmayalım, Koptuğu Zaman Hepimiz Kaybederiz 1- - Son Dakika
Güncel

Bakan Çelik : Zincir Halkasını Koparmayalım, Koptuğu Zaman Hepimiz Kaybederiz 1-

Bakan Çelik : Zincir Halkasını Koparmayalım, Koptuğu Zaman Hepimiz Kaybederiz 1-

Bakan Çelik : Zincir halkasını koparmayalım, koptuğu zaman hepimiz kaybederizGıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneğinin (ASÜD) 4. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu.

31.03.2016 16:20

Bakan Çelik : Zincir halkasını koparmayalım, koptuğu zaman hepimiz kaybederiz

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneğinin (ASÜD) 4. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu.

Bakan Çelik, "Sektör içerisinde birçok sorun var. Bunları derleyip toparlamamız gerekiyor. Keyfilik olmaz, işletmeci kar da edecek, kim diyor 'kar etmeyin' diye? Kurnazlığa ne gerek var, kimi aldatacaksınız bu devirde? 3-5 kişinin bir yanlışı ile koca bir sektörü lekeleyecek tablolar oluşturuyorsunuz? Şeffaf, açık bir şekilde hem sorunlarımızı tartışalım, hem sorunları çözelim. Zincir halkasını koparmayalım, koptuğu zaman hepimiz kaybederiz" dedi.

Birliklerle ilgili bir çalışma yürüttüklerini belirten Bakan Çelik, "Birlikleri kapatmaya çalışıyorlar diyorlar. Yok böyle bir şey. Tam tersine sivil toplum örgütü, netice alan, dinamik bir örgüt olmalı, görevleri belli, sonuç alıcı olmalı. Yoksa aynı şeyleri bin kişiden dinlemenizin bir anlamı yok. Onun için çaresini söyledik, 'derli toplu hale gelelim' diye. Şimdi o çalışmayı yasal olarak taraflarla konuşarak çözmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Çelik : Zincir Halkasını Koparmayalım, Koptuğu Zaman Hepimiz Kaybederiz 1- - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement