Bakan Ergin Hatay'da İftara Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Ergin Hatay'da İftara Katıldı

Bakan Ergin Hatay\'da İftara Katıldı

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Antakya'da Belediyesi ve Antakya Kültürlerarası Diyalog Derneği'nin (AKADİM) düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

27.07.2013 22:11

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Antakya'da Belediyesi ve Antakya Kültürlerarası Diyalog Derneği'nin (AKADİM) düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Antakya Belediyesi ve AKADİM'in ortak çalışmasıyla düzenlenen iftar yemeği programında çok sayıda vatandaşa iftar yemeği verildi. Antakya Belediye Parkında organize edilen iftar yemeği programına Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, kurum müdürleri, Protestan Kilisesi Ruhani Lideri Yakup Chang, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin yaptığı konuşmada, "Ramazanın hürmetine ilimizde ülkemizde huzurluğun kardeşliğin dostluğun daha gelişmesi için yüce Mevla'ya dua ediyoruz. Aynı duygularla coğrafyamızda komşularımızda dünya üzerinde nerede gözyaşı varsa ise nerede akan bir kan var ise mübarek ay hürmetine yüce Mevla'm onları da dindirsin. Dünya üzerinde dostluk kardeşlik olmasını temenni ediyorum" dedi.

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz de, Ramazan ayının ayrı yeri olduğunu Ramazan ayının birlik ve beraberliğin pekiştiği ve yardımlaşmanın arttığı bir ay olduğunu söyledi.

İftar sonrası Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerifi, AKADİM ve Antakya Belediyesi tarafından ziyarete açıldı. Sakalı- Şerif-i görmeye gelen Antakyalılar duygulu anlar yaşadı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Ergin Hatay'da İftara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement