Bakan Işık: Türkiye'nin Musul'a Kayıtsız Kalmasını Kimse Beklemesin (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Işık: Türkiye'nin Musul'a Kayıtsız Kalmasını Kimse Beklemesin (2)

Bakan Işık: Türkiye\'nin Musul\'a Kayıtsız Kalmasını Kimse Beklemesin (2)

DOĞAN HALİSDEMİR: KARDEŞİM ŞEHİT OLMAYI ARZU EDİYORDUParkın açılışında konuşan Şehit Ömer Halisdemir'in ağabeyi Doğan Halisdemir, kardeşinin şehit olmayı arzu ettiğini belirtip, "Vatanın selameti için şehit olacağını Ömer'den birkaç defa işittim" dedi.

13.10.2016 20:36

DOĞAN HALİSDEMİR: KARDEŞİM ŞEHİT OLMAYI ARZU EDİYORDU

Parkın açılışında konuşan Şehit Ömer Halisdemir'in ağabeyi Doğan Halisdemir, kardeşinin şehit olmayı arzu ettiğini belirtip, "Vatanın selameti için şehit olacağını Ömer'den birkaç defa işittim" dedi.

Kardeşinin ailesine düşkün olduğunu ve her gün annesi, babası ile kardeşlerini telefonla aradığını anlatan Doğan Halisdemir, "İzne geldiğinde mutlaka akrabalarını ziyaret ederdi. Ömer, helali ve haramı bilir, kul hakkına dikkat ederdi. Çanakkale Şehitliği'ni 3 kere ziyaret etmişti. Kardeşim şehit olmayı arzu ediyordu. Vatanın selameti için şehit olacağını Ömer'den birkaç defa işittim. Allah ona 15 Temmuz'da vatanımız için şehadeti nasip etti. Biz ailesi olarak Ömer Halisdemir'in ismini siyasi ve ticari olarak istismar edilmesine karşıyız. Çünkü Ömer, vatanımız ve ay yıldızlı bayrağımız için şehit oldu. Hiçbir yerden gelen yardımı kabul etmedik, devletimiz bizim her zaman yanımızda" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Işık: Türkiye'nin Musul'a Kayıtsız Kalmasını Kimse Beklemesin (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement