Bakan Tüfenkci Oyunu Malatya'da Kullandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakan Tüfenkci Oyunu Malatya'da Kullandı

Bakan Tüfenkci Oyunu Malatya\'da Kullandı
16.04.2017 14:58

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, rejimi değiştiren başkanlık referandumda oyunu kullandı.

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, rejimi değiştiren başkanlık referandumda oyunu kullandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, eşi Ayşe Tüfenkci ile birlikte Sadiye Ünsalan Ortaokulu'nda oy kullandı. Çevresinde geniş önlemi alınan okulda çok sayıda kişi tarafından karşılanan Bakan Tüfenkci ve eşi, 2 bin 207 numaralı sandıkta oylarını kullandı.

Bakan Bülent Tüfenkci, ortaokulda oy kullanma işleminden sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tüfenkci, millete, vatana, devlete hayırlı olmasını dileyerek şöyle devam etti:

"Gayet sakin bir şekilde herkes demokratik hakkını ve tercihini kullanıyor. Bu tercihler inanıyorum ki milletten yana olacak ve milletin geleceğini farklı bir noktaya taşıyacak 17 Nisandan itibaren sonuç ne çıkarsa çıksın milletimiz en güzel kararı vermiş olacak. Çünkü biz millete inan, millete güvenen bir partinin mensupları olarak daima milletin kararını baş tacı yapmış iktidarız, siyasi hareketiz."

- Malatya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Tüfenkci Oyunu Malatya'da Kullandı - Son Dakika


Advertisement