Bakan Ünal: Kendimizi Yeniden İnşa Etmeliyiz (3) - Son Dakika
Güncel

Bakan Ünal: Kendimizi Yeniden İnşa Etmeliyiz (3)

Bakan Ünal: Kendimizi Yeniden İnşa Etmeliyiz (3)

Müsiad ŞUBESİ'NİN AÇILIŞINA KATILDIKültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta MÜSİAD Şubesi'nin açılışına katıldı.

08.04.2016 17:57

Müsiad ŞUBESİ'NİN AÇILIŞINA KATILDI

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta MÜSİAD Şubesi'nin açılışına katıldı. Beraberinde AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleriyle birlikte katıldığı açılış öncesi konuşan Bakan Ünal, MÜSİAD'ın önemli çalışmalar yapacağına inandığını belirterek, şöyle dedi:

"İnşallah MÜSİAD'ın tekrardan Kahramanmaraş'ta faaliyete geçmesiyle bu daha da büyük ivme kazanacak. Ben MÜSİAD'ı her zaman çok önemsedim. Çünkü MÜSİAD, bir kaygıyla kuruldu. Bir dertle, bir davayla kuruldu. Az önce sözünü ettiğimi bu toprağa, bu geleneğe, bu kültüre ait olan ve insanı kendi kimliğine, kendi yurduna yabancılaştırmasına karşı olan; paranın, ticaretin amaç değil bir araç olduğuna inanan bir avuç inanmış adamın çabası ve gayesiyle kuruldu. Bugün de aynı dava, çaba, inanç, gayretle yoluna devam ediyor. İnşallah Kahramanmaraş'ımızda MÜSİAD'ın çalışmaları, MÜSİAD'ın özellikle yurtdışı ayağında kurduğu güçlü ilişki ağının Kahramanmaraş'ımızın ticaretini daha iyi yerlere taşıyacaktır."

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ise, 26 yıllık birikimlerini Kahramanmaraş'ta da sürdüreceklerini ifade ederek, "Biz faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Bunu yaparken yalnız en büyük desteği Kahramanmaraş'tan alacağız. Çünkü eğer Kahramanmaraş, MÜSİAD için bir değer olmayı sürdürürse anlam taşıyor. Biz de 26 yıllık birikimimizi inşallah sizlerle paylaşmaya devam ederiz. Bu duygularla açılışımızı şereflendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Muhammet Gevher tarafından dua edildikten sonra bakan ve beraberindekiler tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Ünal: Kendimizi Yeniden İnşa Etmeliyiz (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement