Bakan Yıldırım'a sürpriz - Son Dakika
Güncel

Bakan Yıldırım'a sürpriz

Bakan Yıldırım\'a sürpriz

Öte yandan AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, sorulara geçmeden önce, bir sürprizleri olduğunu belirterek Editör Masası'na, bu yıl eğitim-öğretime başlayan Öğretmen Semiha Yı...

09.10.2013 12:59

Bakan Yıldırım'a sürpriz - ANKARA

Bakan Yıldırım'a sürpriz

Öte yandan AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, sorulara geçmeden önce, bir sürprizleri olduğunu belirterek Editör Masası'na, bu yıl eğitim-öğretime başlayan Öğretmen Semiha Yıldırım İlkokulu'nda öğrenim gören İstanbul'daki kardeşi İlhami Yıldırım'ın oğlu Emir Sefa'yı bağladı. Safa, Bakan Yıldırım ile bir süre konuştu.

Kemal Öztürk'ün "Emir amcana bir sorun var mı?" şeklindeki sorusu üzerine, Emir Sefa'nın "yok" yanıtını vermesi Bakan Yıldırım'ı güldürdü.

Yıldırım'ın "Emir el salla bize" demesi üzerine de Emir Sefa el salladı. Bakan Yıldırım, yeğenine "iyi dersler" temennisinde bulundu.

..

Öztürk'ün okulun adının "Öğretmen Semiha Yıldırım" olduğunu anımsatması üzerine Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım'ın yıllarca öğretmenlik yaptığını ve Çekmeköy'de aile olarak bir okul yaptırdıklarını bildirdi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement