Bakan Yıldırım Çalıştaya Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Yıldırım Çalıştaya Katıldı

Bakan Yıldırım Çalıştaya Katıldı

Binali Yıldırım AK Parti İl Teşkilatı'nın düzenlediği çalıştaya katılmak üzere ilimize geldi.

14.11.2011 16:37

İlk önce ilimizde yollarda incelemelerde bulunan Bakan Yıldırım, daha sonra Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde çalıştay değerlendirme toplantısına katıldı.

Toplantı sonrası Kahramanmaraş Belediyesi'nin Mado Saray'ında onuruna verdiği yemeğe katılan Bakan Yıldırım, Kahramanmaraş Valiliği'ni ziyaret etti.

Vali Şükrü Kocatepe'den brifing alan Bakan Yıldırım, daha sonra gazetecilerle bir araya gelerek Ulaştırma Çalıştayı'nı değerlendirdi.

Program yoğunluğu nedeniyle Kahramanmaraş Belediyesi ziyareti iptal edilen Bakan Yıldırım, protokol mensupları tarafından Kahramanmaraş Havaalanı'ndan uğurlandı.

Bakan Yıldırım'ın ilimizdeki gezi ve incelemelerine Kahramanmaraş AK parti Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Nevzat Pakdil, Sıtkı Güvenç, Sevde Bayazıt Kaçar, Mahir Ünal, Ramazan Yıldırımoğlu, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Garnizon Komutanı Albay Sadık Yıldız, AK Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, parti yöneticileri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, ilçe ve belde belediye başkanları ile basın mensupları ve daire müdürleri katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakan Yıldırım Çalıştaya Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement