Bakan Yılmaz, Öğrencilere Ödül Verdi - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz, Öğrencilere Ödül Verdi

Bakan Yılmaz, Öğrencilere Ödül Verdi

Bingöl'de, 100'ncü Yıl İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen programa, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Vali İbharim Taşyapan, Belediye Büaşkanı Yucel Barakazi, 49'uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Aygün ile kamu kurum ve kuruluş temsilcisi katıldı.

23.04.2014 16:39

Bingöl'de, 100'ncü Yıl İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen programa, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Vali İbharim Taşyapan, Belediye Büaşkanı Yucel Barakazi, 49'uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Aygün ile kamu kurum ve kuruluş temsilcisi katıldı. Şiir okuyan, şarkılar söyleyen öğrenciler, halk oyunları ve koro'dan sonraki karate gösterisi nefes kesti. Daha önce düzenlenen yarışlarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinden sonra, kutlamalar sona erdi.

MARDİN'DE ÇOCUK MEHTERAN TAKIMI

Mardin Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu'nda devam etti. Törene, Vali Ahmet Cengiz, Mardin Tugay Komutanı Tuğgeneral Celalettin Çoban, kamu kurum ve kuruluş yetkilileri, askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. İl Milli Eğitim Müdür Kuntoğlu'nun yaptığı konuşmadan sonra öğrenciler, hünerlerini sergilemey başladı. Minik öğrencilerin sahne aldığı mehtran takımının gösterisi izleyicilerden büyük ilgi gördü. Öğrencilerin şiir okuması, halk oyunları ile çeşitli gösterilerin ardından kutlamalar, çeşitli dallarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verilmesiyle sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz, Öğrencilere Ödül Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement