Bakanlıklarda Yapılan Atamalar - Son Dakika
Güncel

Bakanlıklarda Yapılan Atamalar

Bakanlıklarda Yapılan Atamalar

Başbakan Yardımcılığı, Adalet, Bilim Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Ekonomi, Gıda Tarım ve Hayvancılık, İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlıklarında yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı.

10.05.2014 09:50

Başbakan Yardımcılığı, Adalet, Bilim Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Ekonomi, Gıda Tarım ve Hayvancılık, İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlıklarında yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre; Başbakan Yardımcılığı bünyesinde yapılan atamada, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Mehmet Ulvi Saran, Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Altıncı Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine Hasan Ağrıtmış, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Ahmet Akyol getirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Muhterem Kurt, İçişleri Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Memet Aslan, Bakanlık Müşavirliğine Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Hacı Mehmet Sönmez getirilirken, İhracat Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Özutku başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesindeki Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Sigorta Primleri Genel Müdürlüğüne Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Ahmet Açıkgöz, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığına Mühiddin Şahin, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel sağlık Sigortası Genel Müdür Yardımcılığına Cemil Gül, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Alper Süzen, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Celile Özlem Tunçak, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına İsmail Yılmaz atandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda ise 7 isim görevden alındı. Ordu İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Musa Sağlam, Trabzon İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sabri Topbaş, Bilecik İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Alparslan Dankaz, Sinop İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erol Saraçoğulları, Uşak İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Güngör, Gaziantep İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Yılmaz ve Çanakkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Akkuş, başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement