Balıkesir - Bursa´Daki Kazada Yanarak Can Veren 4 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Balıkesir - Bursa´Daki Kazada Yanarak Can Veren 4 Kişi Toprağa Verildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Balıkesir - Bursa´Daki Kazada Yanarak Can Veren 4 Kişi Toprağa Verildi

Bursa- Bandırma Karayolu'nun 83. Kilometresinde Meydana Gelen Trafik Kazasında Yanarak Yaşamlarını Yitiren Havva Demiraslan (40), Kızı Şeyma Demiraslan (19), Ayşe Dönder (33), Oğlu Mustafa Dönder (10), Memleketleri Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'ne Bağlı Adaören Köyü'nde Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

Bursa- Bandırma Karayolu'nun 83. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında yanarak yaşamlarını yitiren Havva Demiraslan (40), kızı Şeyma Demiraslan (19), Ayşe Dönder (33), oğlu Mustafa Dönder (10), memleketleri Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'ne bağlı Adaören Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Akrabalarının düğünü için Bursa'ya gelen, buradan da gelin almak için Bandırma'ya doğru hareket eden Ramazan Dönder'in kullandığı 10 NS 857 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak köprü korkuluklarına çarptı. Yanan otomobilde can veren Havva Demiraslan, kızı Şeyma Demiraslan, Ayşe Dönder ve oğlu Mustafa Dönder'in memleketleri olan Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'ne bağlı Adaören Köyü'ndeki cenazelerinde gözyaşları sel oldu.

TABUTU GELİNLİĞE SARILDI

Feci kazada annesi Havva Demiraslan ile birlikte yaşamını yitiren Bandırma İmam Hatip Lisesi'nden bu yıl mezun olan Şeyma Demiraslan'ın tabutu gelinliğe sarıldı. Genç kızın gelinliğe sarılmış tabutunu görenler gözyaşlarına boğularak ağıtlar yaktı. Bu yıl ilköğretim okulu 4. sınıfa geçen Mustafa Dönder ile annesi Ayşe Dönder'in cenazeleri de anne-kız Demiraslanlar ile birlikte defnedildi.

Adaören Köyü'ndeki cenaze törenine Kepsut Kaymakamı Mehmet Türköz, Bandırma Müftüsü Cahit Çetin, Dursunbey Müftüsü Mehmet Çakmak, ölenlerin yakınları ve komşu köyden vatandaşlar da katıldı.

Cenazeler gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

Kaynak: DHA