Balıkesirspor'da Başkan Aktürk Bırakıyor - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'da Başkan Aktürk Bırakıyor

Balıkesirspor\'da Başkan Aktürk Bırakıyor

Ptt 1'inci Lig'de sezona kötü bir başlangıç yapan Balıkesirspor'da yönetim genel kurul kararı alırken, 5 yıldır başkanlık görevini yürüten Tuna Aktürk'ün 4 Kasım'da yapılacak kongrede aday olmayacağı öğrenildi.

08.10.2015 14:57

Ptt 1'inci Lig'de sezona kötü bir başlangıç yapan Balıkesirspor'da yönetim genel kurul kararı alırken, 5 yıldır başkanlık görevini yürüten Tuna Aktürk'ün 4 Kasım'da yapılacak kongrede aday olmayacağı öğrenildi. Yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada yönetimin sosyal medyada çok yıpratıldığını, bu nedenle genel kurul kararı aldıklarını belirten Aktürk, "Bu kararla son kongrede liste hazırlayıp, salona geldiği halde seçime katılmayan Feyyaz Çiftçi ve ekibine de Balıkesirspor'a hizmet etme imkanı veriyoruz. Özellikle Feyyaz Çiftçi ve Rafet Çetinel arkadaşlarımın aynı listede yer almalarını bekliyorum. Böyle bir birlik beraberlik sergileyebilirlerse, biz de kendilerine gönülden destek oluruz" dedi.

Tuna Aktürk'ün açıklamalarına sosyal medya üzerinden yanıt veren eski başkanlardan Rafet Çetinel, sert ifadeler kullandı. Çetinel özetle şu mesajı yazdı:

"Sayın Tuna Aktürk kongre kararı alarak Feyyaz Çiftçi'ye ve ve şahsıma Balıkesirspor'a hizmet etme imkanı sunuyormuş. Acaba Tuna Aktürk kulübü A.Ş yapıp üzerine mi geçirdi? Aktürk insanları tahrik ederek birşeyler yapmaya çalışsa da başarılı olamayacak. Kendisi önce neden kongre kararı aldığını ve vadesi gelmemiş ödemelerle birlikte kulübün borcunun ne kadar olduğunu açıklasın. Ben aday değilim. Fakat Balıkesirspor'un geleceği için Feyyaz Çiftçi arkadaşımıza, belediye destek verdiği için sonuna kadar destek olurum."

KONGREYE KADAR YILMAZ

Balıkesirspor'da kongre kararı alan yönetim, takımı Yardımcı Antrenör Muhammet Yılmaz ile altyapıda görevli Eşref Erkekoğlu ve Bekir Gür'e teslim etti. Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin istifasının ardından yeni teknik adam belirleninceye kadar takımı çalıştıracağı açıklanan Yılmaz'ın kongre tarihi olan 4 Kasım'a kadar takımın başında kalması büyük ölçüde kesinleşti. Başkan Tuna Aktürk, "Muhammet Yılmaz kongreye kadar takımın başında olacak" açıklamasını yaptı. Milli maç nedeniyle lige verilen arada 3 gün tatil yapan kırmızı-beyazlılar Denizlispor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmana sakatlığı olan Yago ve izin alıp ülkelerine giden Vukovic, Sankoh, Zeefuik katılmadı.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'da Başkan Aktürk Bırakıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement