Balıkesirspor'un 50'nci Yıl Kutlamalarına Yağmur Engeli - Son Dakika
Son Dakika Logo

Balıkesirspor'un 50'nci Yıl Kutlamalarına Yağmur Engeli

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Balıkesirspor\'un 50\'nci Yıl Kutlamalarına Yağmur Engeli

Balıkesirspor'da dün akşam Alihikmetpaşa Meydanı'nda yapılması planlanan 50'nci kuruluş yılı kutlamaları olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi.

Balıkesirspor'da dün akşam Alihikmetpaşa Meydanı'nda yapılması planlanan 50'nci kuruluş yılı kutlamaları olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi.

Akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış sonrası kutlamaların bu akşam saat 21.30'da yapılacağı belirtildi. Balıkesirspor yönetimi, 50'nci kuruluş yılında kırmızı beyazlı kulübün yaşayan tek kurucu üyesi Reşit Kıpçak'ı da unutmadı.

Balıkesirspor yönetim kurulu üyesi Sadettin Akbaba ve Kulüp Müdürü Onur Övge, 1966'da Balıkesirspor'u kuran 19 üye arasında yer alan Kıpçak'ı evinde ziyaret etti. Akbaba ve Övge, Kıpçak'a üzerinde adı yazılı olan 10 numaralı Balıkesirspor formasını hediye etti. Balıkesir basınının duayen isimleri arasında yeralan 81 yaşındaki Kıpçak, böylesine önemli bir günde unutulmadığı için çok mutlu olduğunu belirtirken, yöneticilere de gösterdikleri vefa için teşekkür etti.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Advertisement