Balıkesirspor'un İshak'ı Var - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'un İshak'ı Var

Balıkesirspor\'un İshak\'ı Var

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımlarından Balıkesirspor'un sezon başında Atiker Konyaspor'dan transfer ettiği ön libero İshak Çakmak, hırslı ve mücadeleci futbolunun yanı sıra penaltılarıyla takımın vazgeçilmez ismi oldu.

16.10.2016 13:04

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımlarından Balıkesirspor'un sezon başında Atiker Konyaspor'dan transfer ettiği ön libero İshak Çakmak, hırslı ve mücadeleci futbolunun yanı sıra penaltılarıyla takımın vazgeçilmez ismi oldu.

Bu sezon 7 lig maçında da forma giyip tümünde 90 dakika sahada kalan 24 yaşındaki İshak, cumartesi günü iç sahada 1-1 biten Sivasspor randevusunda yine yıldızlaştı. Sahada basmadık yer bırakmayan, hem defansta hem hücumda etkili olan İshak, kazanılan penaltıyı da gole çevirip, takımının 1 puan almasında başrolü oynadı. Yeni Malatyaspor maçında da takımının kazandığı penaltıyı filelere gönderen İshak, gol sayısını 2'ye çıkardı.

Öte yandan Balıkesirspor, 1-1 sona eren Sivasspor karşılaşmasında bu sezon evindeki ilk beraberliğini aldı. Atatürk Stadı'nda Eskişehirspor'a yenilip Göztepe ve Adana Demirspor'u mağlup eden kırmızı beyazlı ekip, Sivasspor beraberliği ile iç sahada topladığı puanı 7'ye çıkardı. İlk maçına çıkan teknik direktör Can Cangök, herşeye rağmen sonuçtan memnun olduğunu belirterek, "Böylesine güçlü bir takım önünde gardımızı düşürmeden oynadık. İkinci yarıda rakibi çok zor durumlara düşürdük. Eğer maçtaki ilk golü biz atsaydık, sonuç çok farklı olurdu. Gelecek haftalarda daha iyi olacağız" dedi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'un İshak'ı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement