Bar Cinayetiyle İlgili 3 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Bar Cinayetiyle İlgili 3 Kişi Yakalandı

Bar Cinayetiyle İlgili 3 Kişi Yakalandı
07.11.2011 18:21

Adana'da 15 yaşındaki Deniz T'nin ölümü, 3 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan bıçaklı kavgayla ilgili 3 kişi yakalandı.

Adana'da 15 yaşındaki Deniz T'nin ölümü, 3 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan bıçaklı kavgayla ilgili 3 kişi yakalandı.

4 Kasım akşamı Saydam Caddesi'nde üzerindeki Saydam İş Merkezi önünde meydana gelen olayda 40 yaşındaki Musa T. alkol aldığı barda 4 arkadaşıyla tartışıp, karşılıklı küfürleşti. Bardan çıkan Musa T., bu sırada da oğulları Deniz T. ve 19 yaşındaki Kamil T'ye telefon ederek yardıma istedi. Yola taşan kavgada Erhan E., baba ve iki oğlu ile yoldan geçerken tarafları ayırmaya çalışan Fatih Karatoprak'ı çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Ağır yaralanan Deniz T., kaldırıldığı Adana Devlet Hastanesi'nde öldü.

Cinayeti soruşturan polis, olaydan 3 gün sonra Erhan E., Mahmut E. ve Erdoğan E'yi gözaltına aldı. Üç zanlının ilk sorgusunda suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bar Cinayetiyle İlgili 3 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement