Barilla İstanbul Maratonu'na Bu Yıl da Destek Veriyor - Son Dakika
Güncel

Barilla İstanbul Maratonu'na Bu Yıl da Destek Veriyor

Barilla İstanbul Maratonu\'na Bu Yıl da Destek Veriyor

Barilla, Vodafone İstanbul Maratonu'na hem leziz Barilla makarnaları hem de Wasa ürünleriyle sponsor oluyor.

15.11.2013 14:19

Dünyanın lider makarna markası Barilla, bu yıl 35'incisi 14 - 16 Kasım tarihleri arasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek Marathon Expo ve 17 Kasım'da koşulacak Vodafone İstanbul Maratonu'na hem leziz Barilla makarnaları hem de Wasa ürünleriyle sponsor oluyor.

Yenilikçi ve farklı ürünleriyle Türkiye'de makarna algısını değiştiren, dünyanın bir numaralı makarna markası Barilla, her yıl 100 binin üzerinde kişinin koştuğu ve dünyanın en yoğun katılım gösterilen maratonlarından biri olan Vodafone İstanbul Maratonu'na ve maraton kapsamında düzenlenecek olan Marathon Expo'ya bu yıl da destek veriyor.

Sporun ve sporcunun destekçisi olarak bilinen ve gerek yurtdışında gerekse ülkemizde pek çok önemli spor organizasyonuna destek olan Barilla, 35. Vodafone İstanbul Maratonu kapsamında Marathon Expo 2013'de katılımcılara tüm dünyada "en iyi sporcu besini" olarak kabul edilen makarnalarını ve hem leziz hem de sağlıklı Wasa ürünlerini sunuyor. Ziyaretçiler bir yandan Barilla'nın özel buğdayından üretilen makarnaları ve Wasa ürünlerini tadarken diğer yandan maraton heyecanını doyasıya yaşayacaklar.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş tarafından düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu dâhilinde üç ayrı kategoride 100'e yakın ülkeden 13 bin sporcunun yarışmasının beklendiği maraton ve yaklaşık 100 bin kişinin katılacağı tahmin edilen halk koşusu 17 Kasım Pazar günü koşulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Barilla İstanbul Maratonu'na Bu Yıl da Destek Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement