Bartın'da Düzenlenen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası'nın Kazananları Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Bartın'da Düzenlenen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası'nın Kazananları Belli Oldu

Bartın\'da Düzenlenen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası\'nın Kazananları Belli Oldu

Bartın’da; İnci Bankoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı (İBEV), Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bartın Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası’nın kazananları belli oldu. Turnuvada dereceye giren katılımcılara 5 bin liralık para ödülü, kupa ve madalyaları yarın Vakıf’ta düzenlenecek tören ile verilecek.

28.10.2022 15:22  Güncelleme: 15:30

Bartın'da; İnci Bankoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı (İBEV), Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bartın Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası'nın kazananları belli oldu. Turnuvada dereceye giren katılımcılara 5 bin liralık para ödülü, kupa ve madalyaları yarın Vakıf'ta düzenlenecek tören ile verilecek.

İBEV, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bartın Satranç Federasyonu'nun Bartın'da düzenlediği Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası'nın kazananları belli oldu. 106 katılımcının yarıştığı ve 3 kategoride düzenlenen Turnuva' ya Gençlik ve Spor Müdürü Halil Akkaş, Spor Hizmetleri Müdürü İhsan Altekin, Şube Müdürü Burhan Çetin Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Dinçer Çelik de katıldı.

Açık Kategori'de Emir Duhan Akgün, Parviz Rzayev, Cumhur Yılmaz, Kerem Karabudak ve Kıvanç Özcan; 14 Yaş ve Altı Kategorisi'nde Erberk Basri Erdil, Eylül Yılmaz, Mustafa Kayra Polater, Uras Ören, Baran Makar; 10 Yaş ve Altı Kategorisi'nde ise Ömer Salih Ak, Fatih Erdem Köse, Rüzgar Çelik, Doğukan Yıldız, Rüzgar Deniz Güvel kazandılar.

Turnuvada dereceye giren katılımcılara yarın düzenlenecek törende 5 bin liralık para ödülü, kupa ve madalyaları verilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bartın'da Düzenlenen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası'nın Kazananları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement