Bartın'da Silahlı Saldırı: 2 Ölü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bartın'da Silahlı Saldırı: 2 Ölü

Bartın\'da Silahlı Saldırı: 2 Ölü
10.09.2010 13:28  Güncelleme: 13:44

Kızının Kaçırılmasına Aracılık Eden Akrabalarına Kurşun Yağdırdı

Hızarcı Ailesi´nin bulunduğu otomobile çarpıp 60 metre sürükleyerek durduran Şerafettin Ocakçı, aileyi kurşun yağmuruna tuttu

Bartın'da, 45 yaşındaki Şerafettin Ocakçı, 6 yıl önce kızının kaçırılmasına aracılık eden akrabalarına kurşun yağdırdı. Minibüsü ile Hızarcı ailesinin bulunduğu otomobile çarpıp 60 metre sürükleyerek durduran Şerafettin Ocakçı, aileyi kurşun yağmuruna tuttu. 33 yaşındaki Halil ve 31 yaşındaki Semiha Hızarcı yaşamlarını kaybederken, 9 yaşındaki Abdullah Hızarcı ise ağır yaralandı. Şerafettin Ocakçı olayın ardından teslim oldu.

Olay saat 00.30 sıralarında, Bartın merkeze bağlı Çakır Ömer Ağa Köyü'nde meydana geldi. Minibüsü ile öğrenci taşımacılığı yapan Şerafettin Ocakçı, dün, 6 yıl önce kaçan ve bayramlaşmak için eve gelen kızı Günnur ile tartıştı. Evden çıkarak evinin önündeki minibüse binip oturan Şerafettin Ocakçı, kızının kaçırılmasına aracılık eden aynı köyde oturan üvey amcasının oğlu Halil Hızarcı'nın bulunduğu otomobili köye girmek üzereyken gördü. Şerafettin Ocakçı, 74 M 0101 plakalı minibüsü ile Halil Hızarcı'nın kullandığı 67 AU 782 plakalı otomobilin önünü kesti. Şerafettin Ocakçı minibüsü ile otomobili çarpıp yaklaşık 60 metre sürükledi. Minibüsten inen Şerafettin Ocakçı tabancasını çıkartarak, kızının kaçmasının ardından konuşmadığı üvey amcasının oğlu Halil Hızarcı, ön koltukta oturan Semiha Hızarcı ve arka koltukta oturan Abdullah Hızarcı'nın üzerine kurşun yağdırdı. Bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekibi ağır yaralanan 3 kişiyi Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Halil ve Semiha Hızarcı hastanede yaşamlarını kaybederken, Abdullah Hızarcı ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Halil ve Semiha Hızarcı'nın cesetleri Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayın ardından Şerafettin Ocakçı jandarmaya giderek teslim oldu. Şerafettin Ocakçı, Halil Hızarcı ile tartıştığını, önce onun silah çekmesi üzerine tabancasını çıkartarak ateş ettiğini iddia etti.

Ocakçı ve Hızarcı ailelerinin evlerinde ise bayram günü yas yaşandı. Her iki ailenin bulunduğu evlerden ağıtlar yükseldi.

Halil TEKİN - BARTIN/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın'da Silahlı Saldırı: 2 Ölü - Son Dakika


Advertisement