Bartın'da tarihi yerde kaçak kazı yapan 10 şüpheli yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bartın'da tarihi yerde kaçak kazı yapan 10 şüpheli yakalandı

Bartın\'da tarihi yerde kaçak kazı yapan 10 şüpheli yakalandı

Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Amasra ilçesindeki tarihi Kuşkayası Yol Anıtı'nda kaçak kazı yapan 10 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin kaçak kazı öncesinde 1 milyon TL değerindeki yer altı görüntüleme cihazı kullandığı belirlendi.

21.05.2023 00:57  Güncelleme: 00:58

Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Amasra ilçesinde yer alan tarihi Kuşkayası Yol Anıtı'nda kaçak kazı yapan 10 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin kaçak kazı ve sondaj faaliyetleri öncesinde 1 milyon TL değerindeki yer altı görüntüleme cihazı kullandıkları belirlendi.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, fiziki ve teknik takibe aldığı 10 şüphelinin hedeflerinde Bartın'ın Amasra ilçesindeki tarihi Kuşkayası Yol Anıtı olduğu belirlenirken, şüphelilerin yakalanması için 10 farklı adreste eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda H.U. (45), H.Y. (50), Y.Y. (40), M.A.(43), S.N.(40), Y.E. (41), A.S. (75), S.A. (53) ve B.K. (57) ve E.A. (48) olmak üzere 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden E.A.'nın evinde yapılan aramada piyasa değeri 1 milyon TL olan yer altı görüntüleme cihazı ve 1 adet dedektör ele geçirildi.?

Şüpheli H.U.'nun evinde yapılan aramalar sırasında ise evinin 500 metre yakınında 4 metre derinliğinde kazı yapıldığı tespit edildi. Olayla ilgili adli tahkikatın sürdüğü öğrenildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bartın'da tarihi yerde kaçak kazı yapan 10 şüpheli yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement