"Bartın Kasaba Mantığı ile Yönetilmekten Kurtulmalı" - Son Dakika
Güncel

"Bartın Kasaba Mantığı ile Yönetilmekten Kurtulmalı"

"Bartın Kasaba Mantığı ile Yönetilmekten Kurtulmalı"

Ak Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Milletvekili Tunç ile birlikte yoğun seçim çalışmalarına devam ediyor.

15.03.2014 14:11

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyorlar. Gündüz esnaf, fabrika, kurumlar ve halk ziyaretlerinde Bartınlılarla birlikte olan Tunç ve Kalay, akşamları da ev ve site sohbetlerinde Bartın ile ilgili projelerini paylaşıyorlar. Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay site ve ev sohbetlerinde yaptığı konuşmalarda Bartın'ın belediyecilikte çok zaman kaybettiğini, son 5 yılda adeta kasaba mantığı ile bir yönetim sergilendiğini, 30 Mart tarihi itibariyle bu anlayışı değiştireceklerini söyledi.

ŞEHİR MERKEZİNDE TUVALET BİLE YOK

Son olarak Gölbucağı Mahallesi Güney Sitesi ve Aladağ Mahallesinde ev sohbetlerinde bulunan Milletvekili Tunç ve Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, Bartın'ın sorunlarını bildiklerini ve çözmek için çok önemli projeler ürettiklerini, bu projelerin 30 Mart tarihi itibariyle Bartın'da gerçekleştirilmesi için gece gündüz çalışacaklarını ve Bartın'ı hak ettiği noktaya taşıyacaklarını söyledi. Milletvekili Tunç'ta yaptığı konuşmada, "Bartın'da çarşı içerisinde hanımlarımızın gidebileceği bir tuvalet bile yok, siz hangi belediyecilikten ve hangi başarıdan bahsediyorsunuz, tüm bu sorunları çözecek olan AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay ve ekibidir" dedi.

IRMAK KANALİZASYON KOKUSUNDAN GEÇİLMİYOR

Bartın'ın en temel sorunlarının bile çözülemediğini belirten Dr. Seyfettin Kalay, içme suyu sorununu çözemeyen, kanalizasyonu ırmağa akıtan, trafik problemini çözemeyen, hava kirliliğini çözemeyen, çöp ve katı atık sorununun çözemeyen bir belediye yönetiminin Bartın'a bundan sonra da bir faydasının olamayacağını söyledi. Dr. Seyfettin Kalay, Bartın'ın bu sorunlarının kısa sürede çözeceklerini ve büyük projelerle de Bartın'ı mutlu insanların yaşadığı bir şehir haline getireceklerini söyedi.

KENT KONSEYİNİ BİR KERE BİLE TOPLAMADILAR, PARTİZANCA YÖNETTİLER

Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'da son 5 yılda kent konseyinin bir kere bile toplanmadığını belirterek, birlikte yönetim yerine partizanca bir yönetim sergilendiğini, bunun tüm Bartın halkı tarafından görüldüğünü bu duruma 30 Mart tarihi itibariyle son verilerek, Bartın ile kararları Kent konseyinde herkesin görüşlerini alarak alacaklarını söyledi.

5 YILDA YAPILAN YEMEK EVİ, ŞELALE, YALIDAKİ UCUBE, ÇOK YAZIK

Milletvekili Tunç, "MHP'li belediyeden 5 yılda geriye kalan bir yemek evi, şelale, yalıdaki ucube, 5 yılda 3 icraat, Allah aşkına bunların Bartınlı hemşehrilerimize ne faydası var, bunlarla 5 yıl geçiren ve övünen bir belediye olabilir mi? Bartın'ın sorunlarının bir tanesini bile geçtiğimiz 5 yılda çözemeyenlerin hangi yüzle oy isteyebilir" şeklinde konuştu.

BİR NİKAH SALONUMUZ BİLE YOK

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay da Gölbucağı Mahallesi Güney Sitesinde yaptığı konuşmada Bartın'da nikah salonu bile bulunmadığını, gençlere yönelik gençlik merkezi, yaşlı ve engellilerin vakit geçirebilecekleri mekanların bulunmadığını belirterek, 30 mart tarihi itibariyle Bartın'da gerçekleştirecekleri yatırımlarla bu eksiklikleri gidermek için çalışacaklarını söyledi.

HÜKÜMET-BELEDİYE UYUMUNDAN BARTIN KAZANÇLI ÇIKACAK

Hükümet-Belediye uyumunun çok önemli olduğunu belirten Milletvekili Tunç, geçtiğimiz 5 yıllık dönemde iktidar partisi Milletvekili olarak beni bir kez bile "Bartın için şöyle bir projem var hükümetten destek istiyorum" diye aramayan bir Belediye Başkanının Bartın'a bundan sonra da bir faydasının olamayacağını söyledi. Ödeneği hazır olan TOKİ köprüsünün yapılacağı yerin bile imar planını yapmayanların önümüzdeki süreçte Kentin uygulama imar planlarını ise hiç yapamayacağını söyleyen Milletvekili Tunç; "30 Mart Bartın için bir dönüm noktası olacak, siyasi görüşü ne olursa olsun, tüm Bartınlılardan bu seçimde destek bekliyoruz, Bartın'a hep birlikte sahip çıkalım, Dr. Seyfettin Kalay ile Bartın'ı tüm sorunlarından kurtaralım, dev projelerle Bartın'ı artık ayağa kaldıralım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bartın Kasaba Mantığı ile Yönetilmekten Kurtulmalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement