Başarılarıyla tarihe geçen kadınlar deneyimlerini anlatacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başarılarıyla tarihe geçen kadınlar deneyimlerini anlatacak

09.03.2017 11:42

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Adana Şubesi, sıra dışı başarıları ile Türk kadınının gücünü tüm dünyaya gösteren Serpil Kalaycı ve Nesrin Olgun Arslan'ı Adanalılarla buluşturuyor.

Himalayaları motosikletiyle solo olarak geçen ilk Türk kadını Serpil Kalaycı ile Manş denizini yüzerek geçen ilk Türk kadını Nesrin Olgun Arslan, JCI Adana Şubesi'nin konuğu olarak katılacakları etkinlikte, kadınlarla keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek.

Başarılarıyla tüm kadınlara örnek olan Kalaycı ve Arslan, katılımcılarla deneyimlerini paylaşacak.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla organize edilen etkinlik, 11 Mart Cumartesi günü Adana Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda saat 14.00'da başlayacak. Söyleşiye, Adana'nın kadınlar tarafından kurulan STK'ları; BPW Adana, İŞKAD ve Seyhan Soroptimist Külübü üyeleri ile çok sayıda davetli katılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başarılarıyla tarihe geçen kadınlar deneyimlerini anlatacak - Son Dakika


Advertisement