Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Avrupa Parlamentosu'nun Basın Özgürlüğü İle İlgili Raporunu Elime Aldım Ve Tek Tek Sordum. "Bana İçeride Tutuklu, Hüküm Giymiş Gazetecilerin İsimlerini Verin" Dedim. Bir İsim Söyleyemediler' Dedi. - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Avrupa Parlamentosu'nun Basın Özgürlüğü İle İlgili Raporunu Elime Aldım Ve Tek Tek Sordum. "Bana İçeride Tutuklu, Hüküm Giymiş Gazetecilerin İsimlerini Verin" Dedim. Bir İsim Söyleyemediler' Dedi.

17.01.2015 10:02

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Avrupa Parlamentosu'nun basın özgürlüğü ile ilgili raporunu elime aldım ve tek tek sordum.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Avrupa Parlamentosu'nun basın özgürlüğü ile ilgili raporunu elime aldım ve tek tek sordum.

Kaynak: StarGazete.com

Son Dakika Güncel Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Avrupa Parlamentosu'nun Basın Özgürlüğü İle İlgili Raporunu Elime Aldım Ve Tek Tek Sordum. 'Bana İçeride Tutuklu, Hüküm Giymiş Gazetecilerin İsimlerini Verin' Dedim. Bir İsim Söyleyemediler' Dedi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement