Başbakan Altgeçit Açılışını Canlı Yayınla Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Başbakan Altgeçit Açılışını Canlı Yayınla Gerçekleştirdi

Başbakan Altgeçit Açılışını Canlı Yayınla Gerçekleştirdi

İstanbul genelinde yapımı tamamlanan 20 kavşak ve yol, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

10.02.2014 14:02

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kartal'da yapılan toplu açılış töreninde Beylikdüzü'ne canlı yayınla bağlanarak Beylikdüzü - Beykent Turgut Özal Bulvarı ile Yavuz Sultan Selim Bulvarı kesişimi yol, kavşak ve altgeçit projelerini hizmete açtı.

İstanbul genelinde yapımı tamamlanan 20 kavşak ve yol, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı. Tören sonunda Beylikdüzü'ne canlı yayınla bağlanan Erdoğan, Beylikdüzü- Beykent'te bulunan yol kavşak ve altgeçidin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek açılış kurdelasını, Ak Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Ak Parti İlçe Başkanı Nevzat Demiröz , Beylikdüzü Belediyesi başkan yardımcıları, il ve ilçe belediye meclis üyeleri, muhtarlar, ve vatandaşlara kestirdi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Ak Parti İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, Başbakan Erdoğan'ın gösterdiği destek ve ilgiye layık olmaya çalışacaklarını belirtti.

Trafikte Büyük Rahatlık Yaşanacak

Beylikdüzü'nde 60 metresi kapalı, toplam 290 metre uzunluğundaki 2x2 altgeçit ve üstündeki döner kavşağın yapımının tamamlanmasıyla TEM- Hadımköy ile Gürpınar istikametinden gelen ana trafiğin kesintisiz olarak devam ederek, hemzemin kavşakta yaşanan trafik yoğunluğunun ortadan kaldırılması amaçlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başbakan Altgeçit Açılışını Canlı Yayınla Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement