Başbakan Çocukluğunu Geçirdiği Evde.. - Son Dakika
Güncel

Başbakan Çocukluğunu Geçirdiği Evde..

Başbakan Çocukluğunu Geçirdiği Evde..

* Başbakan Ahmet Davutoğlu, çocukluğunun geçtiği evi ziyaret etti.

08.10.2015 15:45

* Başbakan Ahmet Davutoğlu, çocukluğunun geçtiği evi ziyaret etti. Halen aynı evde oturan yan komşularını ziyaret edip ellerini öptü. Başbakan'ın "İsmail amca" diye hitap ettiği komşusu Davutoğlu için dua etti. " Allah uzun ömürler versin. Allah kazalardan belalardan, her türlü tehlikelerden, suikastlerden sizi muhafaza etsin" dedi

Haber: Özgür ALTUNCU - İSTANBUL DHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu dün Fatih Zeyrek mahallesinde çocukluğunun geçtiği mahalleyi ve 11 yaşına kadar yaşadıkları evi ziyaret etti. Evin şimdiki sahipleri tarafından ayakta karşılanan Başbakan kendisine eşlik eden İBB Başkanı Kadir Topbaş ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'e, evin odalarını gösterip dar salonda nasıl top oynadığını, hemen peşinden de nasıl ders çalıştığını anlattı.

KOMŞULARININ ELİNİ ÖPTÜ, SİGARA BÖREĞİ İKRAMINDAN YEDİ

Evin balkonuna çıkıp sokakta toplanan mahalleliye el sallayan Başbakan ardından da yan komşularını ziyaret edip onların ellerini öptü. Annesinin kendisini zaman zaman komşu Beyhan Teyze'ye emanet ettiğini söyleyen Başbakan çocukluğunda sıkça tattığı sigara böreğinden de yedi.

KOMŞUSUNUN DUASINI ALDI

Davutoğlu "İsmail amca" diye hitap ettiği komşusunun elini öptü. İsmail amca da Başbakan için "Allah uzun ömürler versin. Allah kazalardan belalardan, her türlü tehlikelerden, suikastlerden sizi muhafaza etsin. İnşallah kazanacaksınız" diye uzun bir dua etti.

GÖRÜNTÜLER PAYLAŞILDI

Başbakan'ın ziyaretine ilişkin görüntüler Başbakanlık Basın Merkezi tarafından bugün servis edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Çocukluğunu Geçirdiği Evde.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement