Başbakan Erdoğan: Değerlendirmeyi Millet Yapsın - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Erdoğan: Değerlendirmeyi Millet Yapsın

17.06.2014 13:17  Güncelleme: 13:43

Başbakan Erdoğan, CHP ve MHP'nin ortak aday gösterdikleri Ekmeleddin İhsanoğlu ismini değerlendirirken, "Değerlendirmeyi millet yapsın." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP ve MHP'nin ortak aday gösterdikleri Ekmeleddin İhsanoğlu ismini değerlendirirken, "Değerlendirmeyi millet yapsın" dedi.

Başbakan Erdoğan, Meclis'te AK Parti Grup toplantısından ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ankara'da başlatılan böcek soruşturması ile ilgili göz altıların sorulması ile ilgili, "konu ile ilgili birimler yargı ile müşterek olarak çalışmalarını sürdürüyorlar" diyen Erdoğan, "Netice ile ilgili henüz bana ulaşan bir bilgi yok. Bugün ben 12 ayrı noktadan televizyonlardan böyle bir çalışmanın yürütüldüğünü öğrendim. Daha sonra daha detay bilgileri alacağım" diye konuştu.

Erdoğan, CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda ortak gösterdikleri aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun sorulması üzerine ise, "Bu konuda konuşmama gerek yok, henüz adaylar belli olmadı. Onu meydanlarda görür konuşuruz. En güzel değerlendirmeyi bu konuda millet yapar. Millete bırakalım millet yapsın. AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Haziran ayının sonuna doğru açıklanır. Önce muhalefetin de adaylarını açıkladığını görelim. Kimmiş adayları görelim. İstişareler devam ediyor" karşılığını verdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan: Değerlendirmeyi Millet Yapsın - Son Dakika


Advertisement