Başbakan Erdoğan’ın Telefonu Ak Parti Kartepe’nin Moralini Yükseltti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Başbakan Erdoğan’ın Telefonu Ak Parti Kartepe’nin Moralini Yükseltti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Başbakan Erdoğan’ın Telefonu Ak Parti Kartepe’nin Moralini Yükseltti

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz'ı Telefonla Aradı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile Kartepe yolunda kaza geçiren kadın kolları yöneticilerinden Aynur Gültekin'i ayrı ayrı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kadın kollarının Kartepe yolunda geçirdiği kazayı öğrendiğini ve büyük üzüntü duyduğunu belirten Erdoğan geçmiş olsun dileklerini iletti. Kartepe ilçe teşkilatının 5 bin üye yaparak kendisine doğum günü hediyesi vermesinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Erdoğan, "Şahsınızda tüm teşkilatınızı kutluyorum. Ancak 5 bin üye yetmez. Bu 5 bin üyenin her birinden birer üye yani 5 bin üye daha istiyorum" diyerek Kandaz'dan söz aldı.

Yaralı bayanların durumu hakkında bilgi alan Erdoğan, daha sonra köprücük kemiğinde kırık bulunan Aynur Gültekin ile de görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başbakanın kendisini telefonla aramasının moralini bir hayli yükselttiğini vurgulayan Aynur Gültekin, "Gelen telefondan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. Başbakanın beni arayarak, geçmiş olsun dileklerini sunması, beni ve ailemi çok duygulandırdı, onur duyduk. Bunu rüyamda görsem inanmazdım" dedi. Başbakan Erdoğan'ın telefonları kazazedelerle yakından ilgilenen Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın da moralini yükseltti.

Kaynak: Haberler.Com