Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'tan Samsunlular Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'tan Samsunlular Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği'ne Ziyaret

24.12.2025 12:06  Güncelleme: 13:21

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Samsunlular Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek, dernek başkanı Kamil Demir ve üyeleriyle bir araya geldi. Başkanlar, dernekle olan ilişkilerin önemine değinerek, Eskişehir'deki hemşehri derneklerinin değerine vurgu yaptılar.

(ESKİŞEHİR) - Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Samsunlular Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Kamil Demir ve üyelerle bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, hemşehri dernekleri ile temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çamlıca Mahallesi'nde bulunan Samsunlular Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Başkan Ataç ve Başkan Ünlüce, burada Dernek Başkanı Kamil Demir ve üyeleriyle sohbet etti.

"İyi ki bu güzel dostluğumuz var"

Başkan Ataç, "Eskişehir'de birçok hemşehri derneğimiz faaliyet gösteriyor. Samsunlular Derneğiyle de çok özel ve iyi ilişkilerimiz olan derneklerimizden. Sizlerle iyi ki bu güzel dostluğumuz var. Bizleri her zaman güler yüzünüzle karşılıyorsunuz. Türkiye'nin dört bir yanından gelerek Eskişehir'de yaşamını sürdüren tüm vatandaşlarımızın, ketimize büyük bir değer kattığına inanıyorum. Tepebaşı bugün büyük bir aile haline geldi ve bunu, hepimizin gösterdiği ahenk ile başardık. Bu şehre değer katan tüm Samsunlu dostlarımıza ve Dernek Başkanımız Kamil Demir'e gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Kendimizi evimizde gibi hissediyoruz"

Başkan Ünlüce ise Samsunlular Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği'nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Seçim süreci ve sonrasında da derneği ziyaret ettiklerini hatırlatan Başkan Ünlüce, bu ziyaretlerde hem derneğin sorunları hem de belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Ünlüce, Samsunlular Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğine her gelişlerinde kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini belirterek, "Dernek Başkanımız Kamil Demir'e ve tüm üyelerine güler yüzü ve sıcak ev sahipliği için teşekkür ederim" diye konuştu.

Dernek Başkanı Kamil Demir ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Ataç ve Başkan Ünlüce'ye teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'tan Samsunlular Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement