Başkan Ayanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Ayanoğlu'na Ziyaret

Başkan Ayanoğlu\'na Ziyaret

Yusuf Ziya Yılmaz, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nu ziyaret etti.

08.01.2013 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Siyaset Akademisi Lider Ülke Türkiye, Yerel Yönetimler Programı'na katılmak üzere Mardin'e gelen Samsun Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nu ziyaret etti.

Mardin'de yapılan çalışmalarla ilgili Yılmaz'a bilgi veren Başkan Ayanoğlu, daha sonra Mardin'in tarihi ve turistik yerlerini gezdirdiği Samsun Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a, altyapı ve Tarihi Dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Mardin'e 10 yıl önce geldiğini ve özellikle tarihi Mardin'in büyük bir değişim ve dönüşüm geçirmiş olarak gördüğünü söyleyen Samsun Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Mardin'in alt yapısının büyük bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğunu gördüm. Bununla iftihar ettim ve mutlu oldu. Gördüğüm kadarıyla herkes el ele vermiş burada, tarihi Mardin'i açığa çıkarıp bu tarihsel mirası bir büyük açık hava müzesine getirmeye yönelik bu çabanın sadece Mardin'e değil ülkemize de çok büyük bir turizm mirası bir turizm katkısı turizm faydası sağlayacağına inanıyorum bunu müthiş bir olay olarak görüyorum" dedi.

Mardin Belediyesi'nin yaptığı yatırımlarla büyükşehir vizyonuyla hareket ettiğini sözlerine ekleyen Samsun Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,"Belediye Başkanı Beşir kardeşim büyükşehir belediyesi yeni yasasının verdiği yetkilerle birlikte 14 Mardin ilçesinin ve merkez ilçenin birlikte oluşturacağı bu yeni büyükşehir vizyonunu sürekli düşünüyor sürekli onu istişare ediyor bizde deneyimlerimizi kendilerine aktararak bu konuda ki tecrübelerimizle ilgili kendisinin sorduğu soruları veya bizim önerilerimizi de istişare ederek bir katkı vermeye çalıştık. "dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ayanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement