Başkan Cahan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başkan Cahan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

20.06.2018 15:40

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimi çalışmalarına devam ediyor.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimi çalışmalarına devam ediyor.

Cahan, yaptığı yazılı açıklamada, seçim çalışmaları kapsamında iş yeri ve kurum ziyaretleri yaptığını, kahve toplantılarına iştirak ettiğini, evleri ziyaret ettiğini anlattı.

Vatandaşların talep ve önerilerini dinlediğini kaydeden Cahan, partisinin ve yerelde belediyenin projeleriyle ilgili bilgi verdiğini belirtti.

Seçimin önemine değinen Cahan, "Bu bir beka seçimi. Yeni sistemle gelişimin hızlanacağı, kalkınma hamlesinin genişleyeceği, mega projelerle ülkemizin daha fazla değer kazanacağı bir döneme adım atıyoruz. Vatandaşlarımız bu seçimin öneminin farkında. 16 yıldır yaptıklarımızı biliyorlar ve onların desteğiyle güzel bir netice elde edeceğimize inancımız tam. Bizler AK Parti olarak büyük bir aileyiz ve her zaman hemşehrilerimizle iç içe olduk. Vatandaşlarımızın taleplerini aracılarla değil, bizzat kendilerinden dinledik ve hizmetlerimizi onların destekleriyle, inançlarıyla gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Cahan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika


Advertisement