Başkan Cem Kara CHP Kadın Kollarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Başkan Cem Kara CHP Kadın Kollarıyla Bir Araya Geldi

Başkan Cem Kara CHP Kadın Kollarıyla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Yönetimi tarafından geçtiğimiz gün Çatalca Sofram Restaurant'ta kahvaltı tertip edildi.

04.03.2013 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP 3. Bölgedeki ilçe örgütleri kadın kolları yönetimlerinin davetli olduğu kahvaltı etkinliğine İstanbul 3. Bölge Milletvekili Sabahat Akkiraz, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve İl Genel Meclis Üyesi Taşkan Uysal, CHP Çatalca İlçe Başkanı Naci Özcan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Sezer de katıldı. CHP Çatalca İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Belgin Tezer'in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da bir konuşma yaptı. Başkan Cem Kara, "Varlığımızın, birliğimizin, dirliğimizin nedeni kadınlarımız. Hepiniz hoş geldiniz, bizleri onurlandırdınız" diyerek konuşmasına başladı. Başkan Cem Kara, "Dünyada kadınlar olmadan hiçbir şey başarılamaz. Belediye Başkanı seçilmemde en büyük etkenlerden birisi de kadınlardır. Onların gücünü her zaman arkamda hissettim." diyerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkan Cem Kara'nın ardından CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve İl Genel Meclis Üyesi Taşkan Uysal ve İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz birer konuşma yaptılar. Sabahat Akkiraz konuşmasında; "Kadınlar, cephede savaşan, Nene Hatunlar, Kara Fatmalar. Tarihte kadınlarımız neleri neleri başarmışlar, bugün kadınlarımız istediklerini başarabilir. Buna inancım tamdır. Ülkemizin dört bir yanını gezdim, hala da geziyorum. Kadınlarımıza güveniyorum" dedi.

Konuşmaların ardından kahvaltı etkinliğinin son bulmasıyla beraber Çatalca Cumhuriyet Meydanı'nda hatıra fotoğrafı çekildi. Hatıra fotoğrafının ardından misafirleri uğurlayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Cem Kara CHP Kadın Kollarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement